Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá rodina Valentů hledá Irenu, po které se slehla zem. I Klouda se ztratil. Jaroslav najde legionáře Krále, ale ani ten mu nechce nic prozradit. Naštvaný Jaroslav se pohádá s bratrem Vladimírem, že Irenu hledá málo intenzivně. Vyčítá mu, že Kloudu do rodiny dovedl on. Jediná Klára zachovává chladnou hlavu. Pomoc nečekaně nabízí i poručík Andrle, který přes své kontakty mezi automobilovými závodníky odhalí možné místo pobytu Ireny ve Francii. Klouda ale přes své informátory v Praze zjistí, že mu chtějí Irenu odvést zpět, a zařídí, aby Jaroslav nemohl do Francie vůbec odjet. Přesto nedomyslí, že kromě Jaroslava může za Irenou přijet i někdo zcela jiný. Irenu ale nebude lehké přesvědčit, aby se vrátila. Král je chycen v povoznictví a obviněn ze sabotáže. Aby ze sebe smyl podezření, prozrazuje nečekanou informaci o Freddym, kterého znovu dohnala jeho hráčská vášeň. Minulá lekce mu nestačila, ohrožuje rodinu znovu, jen už to souvisí s Kloudou. Ten má rodinu Valentů pevně v kleštích. Přes Irenu i přes Freddyho. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl druhé série seriálu První republika byl soudě i podle hodnotitelů zatím nejlepší, co jsme mohli doposud vidět. I na mě zanechal tento díl mnohem lepší dojem, než ty první tři předchozí epizody. Konečně se proud událostí vyvíjí trochu dopředu, dozvídáme se nová tajemství okolo rodiny Valentových, svoje pole působnosti dostává a jistě i dostane role Fredyho (Robert Urban), který tento koloběh ještě určitě zamotá. Kromě již ostříleného Vyorálka se mi líbí i postava poručíka Andrleho, kterého v tomto seriálu ztvárňuje Vladimír Polívka, jehož talent po rodičích je nesporný a věřím, že se s dalšími rolemi bude nadále rozvíjet. Uvidíme, co přinesou další díly, v každém případě se konečně začalo něco dít.... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se nám děj zahustil, pořádně rozjel a přestože chybí mystično první série, jakési napětí tu je. Do hlavní role se teď dostává Freddy, který dal firmu Kloudovi do zástavy. Ostatní dějová linka v podstatě nedůležitá. Tento díl zatím nejlepší, i když Vladimír je tu stále za ořezávátko. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč jsou všechny ženské hrdinky takové krávy? Irena je rozmazlená a neskutečně protivná a naivní. Ostatní jsou nezajímavé a nepřesvědčivé. Zápletka postupuje strašně pomalu, skoro nic se neděje. Vlastně stačilo vidět upoutávku, mohla jsem si ušetřit padesát minut. ()

Reklama

Reklama