Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá manželka vietnamského podnikatele a matka dvou malých dětí je vážně zraněna při výbuchu auta na pražském sídlišti. Bomba vybuchla v manželově voze, který se výjimečně chystala použít. Byl důvodem bombového útoku konkurenční boj ve vietnamské komunitě? K vyřešení případu je třeba nejprve překonat hradbu mlčení a uzavřenost uvnitř komunity. (Česká televize)

(více)

Recenze (66)

Raaavenek 

všechny recenze uživatele

V rámci nastavené laťky zde působí První oddělení neskutečně amatérsky, když až do půlky dílu vůbec nezačnou přemýšlet nad možností, která je jako jedna z hlavních vyšetřovacích verzí naprosto jasná už od začátku. Závěrečná šaráda u výslechu je něco, po čem by byli rádi, kdyby mohli zůstat aspoň jako pochůzkáři. Bonusové body za Korejse, který si nakonec utrhl celou show sám pro sebe. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá Vietnamka na začátku dílu vyleží do povětří (zázrakem přežije) a kriminalisté jsou brzy pachateli na stopě. Jenže jak mu to dokázat? No i přes pár přešlapů se to krimi týmu samozřejmě podaří. Výraznější roli zde má i Hanuš, vtipný je Vetchý. Velmi dobrý díl spíše na díky krimi práci, ale díky postavám, která hrají suprově. ()

Reklama

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím podle mne nejlepší díl 3 série! Prostě bomba, psychologie, Korejs s kalendářem (bomba)... Že se Petr oženil jsem zaznamenal až nyní. To musí bejt šťastnej... No to musí :D ... Kalendář s Korejsem chci taky - už je nás dost ne? Jinak můj kámoš má tiskárnu i na malé náklady, takže klidně jen pro členy klubu "Korejs", kdyby bylo potřeba :-) ... Jinak do vietnamskýho nehtovýho studia bych tu svou nikdy neposlal, něco o tom vím! ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korejs bodoval a stačilo, že v poslední chvíli dostal nápad. Prostě ještě nepatří do starého železa. Ono se přece, ne nadarmo říká, že starý kolo nejlíp šlape. A nejlepší byli ti dva maníci z večerky. To mě rozsekalo. A ještě by mě zajímalo, jestli se někde dá koupit ten kalendář. Ten musím mít, i kdybych si pro něj musel zajet do Dánska :-))) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mlčať je zlato, ale keď mlčia všetci a vietnamským spôsobom, majú to policajti ťažké. Pekné vyšetrovanie, medzi kolegami to pekne iskrí, aj keď nie láskavým spôsobom. Záverečná finta na podozrivého bola veľmi drsná, to si asi ani nevieme predstaviť. –––– A když neposlouchá, tak se to bere jako ostuda. Toho manžela, že ji nevychoval. –––– Nezapomínej: Kdo si hraje, nezlobí. –––– Na to by byla nejlepší Adéla... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Cao Hoang Yen a Hoang Anh Doan, kteří hrají manžele, mají část jména stejnou, přestože nejsou příbuzní. Hoàng znamená ve vietnamštině král. (sator)
  • Kalendář, který zrealizuje Josef Korejs (Miroslav Hanuš), ihned po odvysílání dílu požadovalo na sociálních sítích velké množství fanoušků. Česká televize o něj nejdříve uspořádala soutěž a po jejím skončení nabídla kalendář k běžnému prodeji ve svém e-shopu. Vyprodal se za 2 hodiny a ČT musela zorganizovat dotisk. (Šéfik)
  • Skutečný případ se stal na Měcholupském sídlišti na konci dubna 2015. Za vražedný projev žárlivosti si muž vysloužil osm a po odvolání žalobce dvanáct let vězení. Nepomohlo ani to, že se ho zastala jeho o 15 let mladší manželka. (sator)

Reklama

Reklama