Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Jak asi může dopadnout film, jenž začíná slovíčkem shit! a kde hlavní protagonistka pronese naprosto geniální větu s informací, kterou fakt nepotřebujete vědět: „Víš, jednou mě vyprstil Boz Scaggs."? Kdybych to měl popsat jednou větou, tak je to vlastně hodinu a půl dlouhé pojednání o tom, že i ten vyžraný keporkak s mizernou životosprávou má nárok na lásku. Komedie bez špetky vtipu, to jsme to dopracovali... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy mám rád v seriálu Mike and Molly,ale filmové role si evidentně moc vybírat neumí a nebo bere úplně vše co se jí dostane pod ruku.I Tammy je ze začátku neuvěřitelně otravná a nesympatická a není moc důvodů se smát.Postupem času sice film přejede do relativně normálních a snesitelných vod,ale humoru je i tak po málu a zasmál jsem se všehovšudy tak 3x,což na komedii není zrovna moc.I přesto,že jsem nic moc nečekal je to nakonec celkem zklamání...40% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy moc dobře věděla, co vymýšlí a do čeho to jde. Tammy je totiž dost nekorektní komedie, která není úplně blbá, ale na druhou stranu si taky nemyslím, že by byla úplně vtipná. No, jak kdy. Pro americké publikum je ale ideální. Nejenom, že tenhle film Američani v kinech zaplatili, oni ho ještě ve velkém podpořili, protože se tu Melissa ukázala v takové roli, ve které si sama ze sebe dokázala udělat legraci. A to má Oprah ráda, co si budeme povídat. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle katastrofu nedokázala zachránit ani Sarandon, ani Collette, Bates, a dokonce ani Oh. Sračka, hrající si na crazy roadtripovou komedii, přitom jediný, co divákovi nabízí, je pocit studu a trapnosti. Opravdu jeden z nejtrapnějších filmů, co jsem kdy viděla, a že už jsem těch sraček viděla hodně. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Snad nikoho nepohorším, ale sledovat tlustou, hnusnou, rozjetou a navíc hloupou (úzasná kombinace) krá**, která je díky své váze neschopná slézt z kuchyňské linky, ale zato je díky své jednoduchosti schopná olízat všechny hamburgery v rychlém občerstvení, je nad mé síly. Melissa McCarthy je fakt nechutná. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama