Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Aha, čiže ono to mal byť nejaký Road Trip. Musím povedať, že dosť slabý a pripadalo mi to, ako keby sa dostali tak maximálne do druhého štátu a aj to sme moc tú cestu nevideli. Susan Sarandon aj so stareckým účesom bielej farby vyzerá mlado a lepšie ako Melissa McCarthy, ale jej postava sa mi až tak moc nepáčila. Pripadalo mi to ako jedna z novodobých úloh Roberta De Nira v bláznivých komédiách, ale jemu taká poloha sedí viac. Humor tu bol, teda aspoň sa snažil byť, nebol našťastie trápny ale ani nijako vynikájúci. Film priemerný na úrovni Melissy McCarthy. 5,2/10. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Ben Falcon umí točil celkem solidní sitcomy (Happy Ending, Jmenuji se Earl). Ovšem projekty typu Tammy si sere z příma do bot a možná za tento plev, který má být komedií slízne i nějakou tu nominaci na zlatou malinu... Nejen, že je film zpletencem nevtipných a hloupých situací, ale ještě se člověk musí devadesát minut dívat na nefilmogenickou M.McCartney a její neherecké umění... Abych to shrnul a uzavřel; film se mi nelíbil, nebavil mě a dám jednu hvězdu. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No tak myslím,že Melissa McCarthy chce na své aktuální popularitě v USA asi nejvíce žen,vytěžit co se dá a chrlí na nás jeden film za druhým.Popravdě bych nečekal že se takto zviditelní když jsem jí znal hlavně jako vedlejší postavu z Gilmorových děvčat co by kuchařku Sookie.Zhlédnul jsem to hlavně kvůli tomu,že jsem se chtěl pobavit a kvůli Susan Sarandon.To první se nepovedlo jak bych čekal a to druhé ano.Takže celkově to mohlo být určitě lepší a vtipnější a proto za mě 55 % a tři hvězdy. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle katastrofu nedokázala zachránit ani Sarandon, ani Collette, Bates, a dokonce ani Oh. Sračka, hrající si na crazy roadtripovou komedii, přitom jediný, co divákovi nabízí, je pocit studu a trapnosti. Opravdu jeden z nejtrapnějších filmů, co jsem kdy viděla, a že už jsem těch sraček viděla hodně. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama