Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Solozo 

všechny recenze uživatele

Zde několikrát zmíněná podobnost s 50 First Dates je zřejmá, ale pouze co se týče příběhu. I přes zjevnou podobnost se především zpracováním jedná o naprosto odlišné filmy. Remember Sunday (na TV hallmark produkci až neskutečně kvalitní) je silný příběh podán vážnou a formou s lehce nostalgickou atmosférou. Navíc je scénář napsán tak dovedně, že romantik si z příběhu odnese naději a pocit štěstí a cynik zase realistickou hořkou pachuť beznaděje. Tudíž každý bude spokojen! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dvojka Alexis Bledel a Zachary Levi byla jasným podnětem pustit si tenhle film a rozhodně není čeho litovat. Příjemně vtipné chvilky střídaly ty vážnější. Zatímco 50 First Dates byla spíše komedie, Remember Sunday hraje spíše na dramatickou strunu. Na televizní poměry je to moc pěkně napsané a výborně zahrané, Alexis je snad ještě roztomilejší než kdy dříve a Zachary je pořád ten stejnej sympaťák. Snad jen ten konec byl takový až moc narychlo a vyšuměl lehce do ztracena. ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšia verzia "50x a stále po prvý raz". Bledel a Levimu to strašne pristane a oproti predchodcovi je tento kúsok vážnejší, to mu pridáva na kvalite. Keby to malo jasnejší koniec, napálim 5* bez premýšľania. Takto to bola strašne sympatická no trochu smutná dráma, romantika tu bola naozaj úžasná. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Stále nové, romantické, vtipné, zajímavé, poutavé, nenásilné, pozitivní. Takových filmů tu už bylo, ale pokaždé je to jiné. Každé ráno začíná vlastně nový den, kdy se můžete usmívat na cizince, pokaždé se dozvědět, že se váš nejlepší přítel rozvedl, že se vás malý kamarád snaží obrat o peníze a každý den se zamilováváte do svého partnera. Postavy milé, herci samozřejmě také, milý příběh, který končí jak jinak než happyendem. Proč se v té záplavě krve, únosů, vražd apod. nepodívat na něco opravdu pohodového? ..jo, jde na mě jaro.. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Úvodná veta ,,Si zaslúžiš niekoho lepšieho" mi čo to pripomenula a tým pádom som zbystrila pozornosť.No to som netušila,že zažijem aj chvíle nudy,ktorú má na svedomí hl.pointa a síce amnézia alebo aneurizma hl.hrdinu,sprevádzaná doplňujúcou pointou,kedy som si v duchu vravela Teraz jej to povie.Nie ešte jej to nepovedal?! alebo Tak kedy jej to už konečne povie..?!Okrem toho,že to bolo sladky romantické,obávam sa,že aj tak trocha o ničom.Nebyť roztomilej a mne veľmi sympatickej Alexis Bledel idem z hodnotením ešte nižšie.A koniec ma až tak neprekvapil.Už som čo to tušila. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama