Reklama

Reklama

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (173)

bigmatko 

všechny recenze uživatele

jednoduchý príbeh, prostoduché postavy a napriek tomu vydarená komédia. A s prihliadnutím na to, že je to podľa skutočnej udalosti treba povedať že je to až neuveriteľné že sa niečo také stalo. Ak sa chcete pobaviť tak tento film to určite dokáže zariadiť. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Začátek nástup pecky, jenže on to byl i vrchol :) pak už to tak nějak plyne, sem tam frk, nějak se to motá....3 stačí. ()

Monellito 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem nečekal a nic moc jsem nedostal. Pár vtipných momentů a herec, který snad hraje sám sebe, jelikož v každém filmu je to stejný idiot. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pokud jste dostatečně velcí blbci, proč neukrást téměř bez plánu nějaké ty miliony??? V životě to chodí tak, že blbcům to většinou vychází. Kdo by to byl čekal, že podle skutečné události lze natočit tak šíleně ujetou komedii. Galifianakis to se svojí hláškou o transplantaci prdu celé posouvá někam dál. Jo a Kristen Wiig se jeví stále víc a víc jako skvělá komička, krom toho, že je taky docela pěkně zachovalou MCBP disponující takovou tou neumělou přitažlivou krásou. ()

alcachocolat odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Nemohla jsem to dokoukat. Něco tak příšerného jsem dlouho neviděla. Ani Kirsten Wiig nebo Zach Galifianakis to nemůžou zachránit. Trailer evidentně pojmul veškeré vtipné scény. Celkově byl film dlouhý, nudný, plný vtipů, které nebyly vtipné. Chvílemi jsem na to koukala a vůbec jsem nechápala, jak mohl někdo takovou blbost natočit. Zach tam hraje naprostého troubu bez názoru, který se zakoukal do kolegyně a klidně kvůli ní vykrade svého zaměstnavatele. Jo, to normální lidi dělají běžně. Sice to měla být komedie, ale dle mého názoru z toho vyšel nesmysl, na který nemá smysl koukat. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Námět by to byl dobrý,kdyby se hlavní postava nechovala trvale jako naprosté hovado.Vtipné mi to teda nepřipadá.Neuvěřitelná blbost bez špetky duchaplnosti a normálního humoru.Označení komedie je v tomto případě urážkou skutečných komedií.Tohle není komedie,ale silně nepovedený pokus o komedii. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Zach ako vždy výborný, no čo ten príbeh? Samozrejme, od amerických šialených komédií sa nedá čakať niečo rozumné, no nečakal som, že sa prvú hodinu filmu budem nudiť. Hlavne veľa postáv je otravných ( Owen a jeho parťáci ) a niektoré zase nie sú využité ako napríklad Kristen Wiig. Nakoniec sa to niekde v polke rozbehne a naberie to zaujímavý smer, pri ktorom Zach uteká cez celý svet pred policajtmi aj zabijakom v podaní vtipného Sudeikisa. Výsledný dojem je potom niekde na 50% ()

Cezar209 

všechny recenze uživatele

nebyt toho ze je to na motivy mojich oblubenych skutocnych udalosti supem 2 len tak svisti :o) ...owen a zach to skusaju ale urcite to nie su ich zivotne sance ukazat co v nich je. cely pribeh je podfarbeny utekom IQ zo scenara..aj ked je ta story ujeta, tato prezentacia sfilmovania tomu este pridala klincek do rakvicky :o) az je neuveritelne ze by taky tupec ligol take chechtaky ...nehovoriac o tom, ze tak mega suma bola len odlozena v budke bez vtacika ... :o) ()

Normanko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa celkom v pohode film. Nepovedal by som, že nejaké terno, alebo že to urobí dieru do sveta. Je pravda, že miestami bol film o bankovej lúpeži priam naivný a že podľa neho vyzerá krádež množstva peňazí ako hračka, ktorú zvládne aj poloretarodvaná opica (čo je skoro úloha, ktorú Zach Galifianakis dostal za úlohu zahrať), ale dalo sa pri tom zasmiať. A to je pri komédií asi to najdôležitejšie. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis mě nezklamal a jako obvykle výborně zahrál srandovního tlouštíka. Více, jak 60% ale dát Zilionářům nemohu, protože film jako takový je neskutečná ptákovina. ()

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama