Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (440)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jestli v týhle nepovedený reklamě na Jablíčko chtěli výrobci říct, že ty jejich Aj produkty mají tak dva vtipný momenty, ale jinak to hrají pouze na to, že jsou na svůj věk docela sexy, ovšem hlavně naprosto zbytečný a nudný, tak smekám. Prázdný, vyhajpovaný, předražený nic. Ještě je tu možnost, že jsem nepochopil skryté kouzlo iOS... ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Díky návštěvě kamaráda viděn film, který bych asi míjel do smrti. Na druhou stranu, pokud mám rád někoho ztřeštěného v americké komedii je to právě má oblíbenkyně Cameron. Ta ženská to má prostě v sobě. Opět se na ni pěkně dívá a zase si mě naklonila na svou stranu i v týhle ptákovině. A nic jinýho to není. Film je místy vtipný, místy stupidní. Ale to k tomuhle žánru prostě patří no. Takže nic. Za zatraceně rajcovní Cameron dám 4 hvězdy, ale jsou to zaslepený 4 hvězdy, které se neřídí rozumem. 70 procent. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce nič moc extra, ale aspoň námetovo ako tak originálne. Pekný príklad ako dnes moderné technológie dokážu nedopatrením skomplikovať život, ak sa náhodou samé od seba zdieľa niečo také intímne ako v tomto prípade. Cameron Diaz a Jason Segel sú síce skvelí herci, ale musia sa samozrejme ocitnúť aj v kvalitnom filme, aby dokázali naplno zaujať, čo ale nebol tento prípad. V Sex Tape sa však predviedli v dosť odvážnych scénach, takže to bolo veru dosť zaujímavé aspoň z tohto pohľadu. Ale film ako celok bol dosť slabý, a ani zopár dobrých a vtipných scénok mu už nepomohlo, aby to celé nepôsobilo ako slabší priemer. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No už jsem se bál, jestli je se mnou něco špatně, normálně mam tyhle americký komedie rád, ale tohle bylo úplně nemastný. Sice se vyhnuli těm klišoidním scénářům, kdy dojde k rozvratu vztahu a pak na konci bude všechno OK, ale tohle upřímně ani nedokázalo bavit, po polovině už jsem se nudil a nemělo to co nabídnout. I přesto, že hlavní herci jsou jaký jsou, ani Cameron Diaz to nedokázala zachránit svojí super postavou... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

První třetina super. Manželské trable, nové starosti s přírůstkem a vše okolo klasického modelu rodiny bylo fajn. Pak se to ale zvrhlo. Všichni samozřejmě víme kde. Honba za kazetou s domácím pornem mě krajně nebavila, humor extra hloupý a když už tvůrci nevěděli co, tak se dost sklouzávalo ke zbytečným vulgaritám. Škoda, potenciál to mělo, hlavně díky Cameron, která pořád umí ve svém věku zaujmout a sex appeal stále má. Sabina Laurinová v českém znění byla skvělá. 46% (with J.) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jack Black figuruje v seznamu herců na třetím místě, ale jeho role je tak malá, že se nedostal ani do závěrečných titulků. (Pepinec)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)
  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)

Reklama

Reklama