Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je příběhem mladého a neúspěšného herce Aidana Blooma, kterému je pětatřicet, stará se o malého syna a dceru v pubertě a stále vlastně neví, co od života chce. A tak svou každodenní nudnou existenci začne trošku oživovat s pomocí vlastní představivosti plné vesmírných rytířů a podobných představ. Život mu ale uštědří další ránu. Peníze na soukromou školu nejsou, ve státní není místo, a tak musí Aidan začít učit svoje děti doma sám. (007.)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (91)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková podivná americká hořká i přeslazená limonáda o hledání životních priorit, které škodí hodně kolísavá kvalita a režisér v hlavní roli. Být tam někdo jiný, byl bych nejspíš spokojenější. Naopak pozitivy jsou ostatní herci, včetně představitelů dětských rolí či Kate Hudson, spousta Židů a Sheldon Cooper v epizodní roli. Film, který nejspíš není pro každého, ale na jedno podívání dokáže uspokojit. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Židovská tématika a k tomu jedna životem zkoušené rodiny, na kterou se moc hezky koukalo. Někdy až moc. Všechno to totiž bylo natočené tak, že nešlo si tu rodinu neoblíbit. No a k tomu všemu pár geekovských vtípků, Sheldon Cooper a jedno pako, co pořádně ještě neví, co se životem, protože je duší pořád malý dítě, co má v hlavě zlobry, videohry a temné mágy. Jo a mimo to všechno je génius. Wish I Was Here je poctivá nezávislá Amerika, která ale svůj příběh vypráví tak, že si jej nemůžete neoblíbit. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

A věří si ti Američani všechno, co si navzájem nakdákají podle vzorů, které jim udávají ve filmech, jo? Pak u nich výraz klišé pochopitelně musel již zaniknout... To vyjadřuje, co si o novince Zacha Braffa myslím, a to, že jednou procitnul v Garden State, rozhodně neznamená, že vzápětí zase neusnul... nejspíš na vavřínech. Na obhajobu svého hodnocení se cítím dlužná dodat, že kromě celkově unylého průběhu a trapárny s vesmírným hrdinou jsem už dlouho neviděla příšernější postavu, než vyfasovala Kate Hudson, za permanentní výraz svatořečené za života bych s ní nepromluvila ani přes ten propíraný penis... a k dotažení naprosté idylky mně scházela informace, jaké mety nakonec dosáhl bratr Noah, mimo pochybné výhry na Comic Conu, vzhledem k jeho možnostem to patrně bylo víc, než dost. Každopádně, I'm so proud of you.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

10 rokov som musel čakať na ďalší Braffov film. A rovnako ako Garden state sa jedná o jedno krásne pohladenie na duši. Je plný sentimentu, ale nie je sentimentálny. Je v ňom veľa vtipu, ale nie je to komédia. Riešia sa tam existenciálne témy, ale nie je to dráma. Film berie to najlepšie zo života a z aspektu rodiny a rovnako ako v prípade mladíckej túžby v predchádzajúcom filme aj tu vychádza tvorca z vlastného života. Z vecí odžitých a pochopených. Herci sú bezchybný. Je to jeden z tých filmov, ktoré definujú dobu, alebo aspoň jeden z jej aspektov. Spravený pre radosť. Kamarátmi a rodinou. Možno tam nájdete množstvo chýb. A možno vám film nesadne. Ale pre mňa sa jedná po dlhom čase o veľmi úprimný filmík z veľkým srdcom a malým rozpočtom. A také mám najradšej. Pretože takéto filmy nikdy nezostárnu. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Čím jste tomuto "obsahu" blíž, jakýmkoliv rozměrem, tím víc Vás pohltí a v různých částech duše ve Vás bude intenzivněji rezonovat. Perfektní obsazení, příjemně zvládnutá technická stránka a osobité podání s několika hodně silnými scénami.. Já si plně užíval každou minutu a jsem rád, že mne Zach Braff takhle příjemně dostal. 90%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Zach Braff získal peníze na film pomocí projektu Kickstarter, kdy na internetu vyhlásil kampaň na podporu jeho projektu. Kampaň byla ukončena s celkovou částkou 3 105 473 amerických dolarů financovanou 46 520 lidmi. Velkou měrou však přispěla společnost Worldview Entertainment, a to částkou více než 2,6 milionu dolarů. (Innuendo1987)

Reklama

Reklama