foto

Bob Clendenin

  • nar. 14.4.1964 (54 let)
    Newark, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Year of Spectacular Men
2015 Policajt ze sámošky 2
2014 K-9 Adventures: Legend of the Lost Gold
Wish I Was Here
2009 Star Trek
Útěk na Horu čarodějnic
2006 Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
2004 Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
2002 Půlnoční míle
2000 Hele vole, kde mám káru?
Milenky v akci (TV film)
Sbohem, zítřku (TV film)
Ďábel přichází
1999 8 MM
Bad City Blues
Třinácté patro
1998 Watchers Reborn
1997 L. A. - Přísně tajné
1996 Kazaam
Oko za oko
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)

TV seriály

2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Nanny (E04)
2016 Playdates (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
V předvečer zkázy (S05E07)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Three (S02E01)
Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Město žen (TV seriál)
Nejlepší nejhorší narozeniny (S06E13)
Tomovo děvče (S06E12)
Nové výzvy (S06E11)
další epizody (12)
2014 Longmire (TV seriál)
Wanted Man (S03E05)
Město žen (TV seriál)
Jdeme do toho (S05E13)
Láska je dlouhá cesta (S05E12)
Únos (S05E11)
další epizody (13)
2013 Quick Draw (TV seriál)
Suterén (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Město žen (TV seriál)
Nejlepší nejhorší dovolená (S04E15)
Na Bahamy! (S04E14)
Zlodějka Jules (S04E13)
další epizody (15)
2012 Longmire (TV seriál)
The Cancer (S01E04)
Město žen (TV seriál)
Můj život, tvůj svět, část druhá (S03E15)
Můj život, tvůj svět, část první (S03E14)
Náhradní Den díkůvzdání (S03E13)
další epizody (11)
2011 Cougar Town: Andy's Dreams (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Něco je ve vzduchu 2. část (S02E22)
Něco je ve vzduchu 1. část (S02E21)
Čas rozhodnutí (S02E20)
další epizody (7)
2010 Město žen (TV seriál)
Blues malý holky (S02E08)
Divný zvuky (S02E03)
Tak si jdi! (S02E02)
další epizody (6)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání (S01E08)
Zranění (S01E07)
Vchodové dveře (S01E06)
další epizody (7)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
Moje chladová terapie (S08E11)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Rebellion (S01E14)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
S jiskrou v oku a písní na rtech (S04E06)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl slaví narozeniny (S02E17)
Chlápek v náklaďáku (S02E14)
Tráva (TV seriál)
Doing the Backstroke (S03E01)
2006 10 Items or Less (TV seriál)
Big Day (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kapitánovo manželství (S04E12)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje čtvrteční večery (S05E17)
2005 Closer (TV seriál)
Dvojčata (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Chci na tebe zapomenout (S02E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
2004 Rodney (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje kancelář (S04E02)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Jeho příběh (S02E15)
Moje nová stará kamarádka (S02E12)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Seznam pro a proti (S03E17)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj hrdina (S01E23)
2001 Alias (TV seriál)
Čas ukáže (S01E08)
Philly (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Radio Daze (S03E14)
Čarodějky (TV seriál)
Všichni jdeme po zmrzlině (S03E10)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Red úřaduje (S02E24)
Ally McBealová (TV seriál)
Hlavní podezřelý (S03E15)
Přehlídka podivínů (S03E14)
1999 Popular (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Cena za zaměstnání (S02E08)
1998 Felicity (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sarindipity (S05E01)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Siamská dvojčata (S02E21)
Pohotovost (TV seriál)
Bez mozku to nejde (S03E07)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Nanny Napper (S02E06)
1993 Policie New York (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace