Reklama

Reklama

Umění tančit v dešti

  • USA The Art of Racing in the Rain (více)
Trailer 1

Snímek Umění tančit v dešti, inspirovaný úspěšným románem spisovatele Gartha Steina, vypráví srdečný příběh očima vtipného a hloubavého psa jménem Enzo. Díky nezlomnému přátelství se svým majitelem Dennym Swiftem (Milo Ventimiglia), ctižádostivým automobilovým závodníkem, Enzo získal úžasný vhled do podstaty lidské existence a dobře si uvědomuje, že techniky potřebné na závodišti mohou posloužit i k úspěšnému zdolávání překážek na cestě životem. Film sleduje Dennyho a jeho milované blízké – manželku Eve (Amanda Seyfriedová), dcerku Zoe a v neposlední řadě i nejlepšího přítele Enza. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (143)

Najt 

všechny recenze uživatele

Filmy o psech poslední dobou opravdu válí. Tohle je další příběh z pohledu pejska. Tentokrát je to psí pán Enzo, pejsek který se stal důležitou součástí Mila Ventimigliho závodníka srdcem i duší. Enzo ho provází cely svůj život v dobrém i ve zlém a osud k Milovi nebyl vždycky příjemný. Oba dva mají společný koníček a smysl života a to je závodění, které se prolíná s jejich osobním životem. Příběh je plny dojemných i smutných chvil a emočně založení lidé budou mít co dělat. Dávám absolutní hodnocení protože herecký výkon Mily, komentář Enza a celkově psí hrdina je prostě šéf a mě to bavilo víceméně od první minuty až do úplného konce a ani chvíli jsem se nenudil. Hlavně díky skvělému komentáři. Opět absolutní hodnocení protože se jedná o další film, který řadím mezi nejlepší filmy o psech. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Malý film s velkým srdcem, který po těch všech psích duších dokázal znovu a jinak dojmout. Tentokrát je naplno využita jak psí tak lidská příběhová linie, díky čemuž člověk výrazně silněji prožije a pochopí to neskonalé pouto psa a člověka. Milo dokazuje, že ze seriálové škatulky se klidně může vymanit do a vkročit možná i do prvoligové charakterní filmové pozice a utáhnout s dobrým scénářem opravdu všechno. Líbí se mi, že člověk nemusí za každou cenu vyhlížet vrcholnou hollywoodskou produkci, aby našel filmový skvost hodný opravdové pozornosti. Nemám k téhle srdceryvné záležitosti co vytknout. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem ani nevěděl, do čeho jdu. Mám psy rád, ale psí filmy moc nemusím, tento je ale vzácnou výjimkou. Asi od začátku jsem tušil, že to neskončí dobře, ale ve finále jsem očekával trochu jiný příběh s ohranější zápletkou, takže mě film i dost překvapil. Jede se dost na emoce, ale to se u tohoto filmu dalo čekat a sem se to dokonale hodilo. Pes je nejlepší přítel člověka, to bezesporu, ale ve finále o tom tento film není. Je to o neobyčejně obyčejném příběhu jedné rodiny, které se bohužel stanou špatné věci. A my to vše sledujeme z pozice psa, který by (více) pomohl. Já si to užil, emoční ždímačka to byla pořádná. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Můj komentář č. 100 jsem si vždycky představovala jako něco výjimečného! Asi nenapíšu nic výjimečného úplně, ale okomentuju (pro mě) výjimečný film! Kombinace Milo + pejsek je pro mě naprosto smrtící! Chce se mi brečet pokaždé, když si na ten film jen vzpomenu! Nádherný! Ano, povětšinou času smutný, ale i přesto plný lásky! Takovýhle filmy se mnou vždycky zamávaj! Tak jo, já jdu dnes po sté obejmout svého psího miláčka, aby si snad nemyslela, že radši čučím na filmy! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Život píše niekedy aj také smutnejšie príbehy. Tento tu nám vyrozpráva pes a na začiatku to má rýchlosť minimálne tej testarossy. Je to dojímavé, pekne natočené, hrajú tam pekní ľudia a nenudí to .. klasický film pre celú rodinu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (16)

  • Počas natáčania závodu M4 GT4, predviedla svoje schopnosti aj dvojica profesionálnych pretekárov Justin Marks a Tanner Foust. Za špeciálnych podmienok "zastúpili" hlavného predstaviteľa (Milo Ventimiglia) na slávnom kanadskom okruhu s názvom Canadian Tire Motorsport Park (CTMP). (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Kanade, USA a Taliansku. Trvalo od 30. apríla 2018 do 23. júla 2018. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama