Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (293)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S holkama jsem se pral. Nevyhrál jsem, ale klidně to zkusím znova." Falešní poldové jsou pro daňovýho poplatníka lepší variantou než ti skuteční. Neznají totiž zákony, nemusí dodržovat předpisy a stát nic nestojí, když se sami povýší. Justin a Ryan na sebe zkrátka navlíkli uniformu a vzali to na sebe. Občas mi za ně bylo trapně, ale v nejednu chvíli jsem se bavil, tak proč z nich neudělat tříhvězdový poldy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další věc kterou se vyplatí ripnout. Fakt nečekejte až někdo tuto rádoby vtipnou polišskou émerickou story lupne do kin je to ztráta času. Další podobná vocasovina jako například předchozí Fízlové hajzlové. A je lautr úplně fuck kdo to točí. Stejně to je na jedno brdo a žádná pořádná zábavička se nekoná.30% ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V komedii se dokážou skvěle vyblbnout ve variaci na situaci, kdybych mohl předstírat, že jsem polda, co by se stalo? Naneštěstí do tématu vnáší dramatickou a pěkně závažnou akční rovinu, která dobrou zábavu jaksi kazí, přesto si to alespoň trochu dovede film omluvit vnitřním uspořádáním o hledání sebe sama skrze práci na vývoji počítačové hry. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Ani mé oblíbené tváře z New Girl nijak nepomohly k pozitivním dojmům z veskrze průměrné komedie. Na každý povedený gag připadá pět slabších, takže i když jsem se několikrát od srdce zasmál, nudná vata mezi těmito světlými momenty ubila jakékoli nadšení, které společný projekt právě té skvělé dvojice Nicka a Coache zpočátku vyvolal. Hrají totiž úplně to samé, jako ve zmíněném seriálu, a to je tak nakonec spolu s nadrženou milovnicí mužů v uniformách to nejlepší, co můžou Falešní poldové nabídnout. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté policajtské cosi, co vlastně ani moc neruší a divák nemá nutkání to vypnout. Sem tam povedený vtípek, jen bohužel úplně nevím, pro jakou diváckou cílovku je to určené, pro děcka je to místy příliš "sexuálně vulgární", pro dospělé naopak příliš infantilní a jednoduché. Ústřední dvojka se snaží, ale to nic nemění na tom, že Johnson je tak trošku kokot. D'Arcy směšnej (neplést s vtipným), Garcia ucházející a Dobrevka píchatelná. Takže těch padesát si to zaslouží. Znova si to nepustím. K pizze a coca-cole dobré....mlásk :) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Luke Greenfield Project. (MikaelSVK)
  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)

Reklama

Reklama