Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Recenze (131)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Citlivý, civilný, realistický film o ľudoch z mäsa a kostí...inteligentné dialógy ruka v ruke s romantickým nádychom...doporučujem tento nezávislý film z dobre vôle :) ()

cmuchalprvni 

všechny recenze uživatele

Film se nesnaží za každou cenu líbit, příběh není tuctový a děj je poměrně nevyzpytatelný. Oddechová komedie s romantickými prvky, takže nijak hlubokosmyslné. Líbí se mi spontánnost Megan, nestylizuje se do dospělé ženy a nemá potřebu být povrchní a "sucharská" jako zbytek jejich přátel. Má chuť se změnit v lepší bytost a přestat být Anthonyho "figurkou", která se nechá zmanipulovat a žít s růžovými brýlemi falešný život. Ironické průpovídky Craiga mě jednoduše během filmu dostávaly. I přes výše uvedená pozitiva nepatří film mezi mou vysoko hodnocenou kvalitu kvůli jistým sentimentálním a patetickým chvílím... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Herecky kvalitne zahraný snímok o žene, ktorá nechce byť dospelou. Napriek tomu však v mnohých situáciách chová ako dospelá. Chémia medzi K. Knightley, Ch. G. Moretz a S. Rockwell funguje dobre. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Akosi som to preskákal ale to je všetko.Tešil som sa hlavne na Sama Rockwela, ale bol tam málo a nastúpil dosť neskoro. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal a jak už to v podobných případech bývá, byl jsem vcelku mile překvapen. Příjemná, pohodová podívaná o takovém "odrostlém dítěti" Megan, (a tím dítětem nebyla vlastně jen ona), které ztvárnila řek bych velmi pěkně Keira Knightley, tahle poloha jí sedla. Megan na prahu třicítky vlastně tak nějak neví, proč studovala, co by chtěla v životě dělat. Na svatbě své kamarádky, kde vidí, jak si ostatní kolem budují svoje životy a kariéry, dostává od přítele nabídku k sňatku, dochází jí, že vlastně neví, jestli to je to, co chce, a reaguje poněkud zbabělým útěkem. Ten jí však shodou náhod přinese novou kamarádku, šestnáctiletou Anniku (mimochodem velmi koukatelná Chloë Grace Moretz), ke které se na týden napakuje, aby si udělala pořádek v hlavě. Výsledkem je ještě větší zmatek, když se tak nějak zakouká do jejího otce, osamělého právníka. Docela zajímavá zápletka, příjemná hudba a ... a ... a vůbec, mě se to dost líbilo a jsem rád, že to skončilo, jak to skončilo, i když ten konec byl trochu kýčovitý, ale to jsme přece očekávali, ne:)? ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Vcelku velice příemná komedie na nedělní večer.Nejvíc ,kdo se mi ve filmu líbil ,tak herečka Keira Knightley .Její filmy stojí vážně za zkouknutí. ()

Nathalia.A 

všechny recenze uživatele

Osobnosť, ktorú stelesňovala Keira môžme poznať aj v nás, keď sa zamyslíme nad svojimi očakávaniami, nad predstavou o budúcnosti a nad realitou, ktorá sa s nami občas nepríjemne zahrá. Aké sladké potom je, keď nás niečo toho strachu zbaví a začneme žiť pre niečo zmyselnejšie. Aj o tom je Laggies. Myslím, že je veľmi vzácne nájsť vo filme odkaz, ktorý sa odráža vo väčšine ľudí. Aj keď je pravda, že hlavná postava Megan činí dosť zbrklé rozhodnutia, podstata je v tom, že je normálne byť v živote stratený a snažiť sa nájsť samého seba. Na film sa aj príjemne pozerá, herci sú sympatickí a je tam veľa úsmevných a milých situácií. Laggies je o neistote a o rozhodnutí, ktoré dokáže zmeniť celý život... ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Kejra neví co v životě chce a mě to docela baví. Třicítka na krku, makat se jí nechce, bezdětná a ani přítel jí nebaví. Co s ní? Můj kámoš, velký to machista by dozajista volil pár facek, ale určitě je zajímavější nechat jí, ať se holka ještě trochu vybouří a pořádně to pořeší. Kdo by pak čekal, že budu stačit několik nočních tahu s náctiletou chloe grace a pár rychlovek s jejím nudným fotrem.... Laggies má u mě tři hvězdy, za upřímnost. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Milý a príjemný film s dvoma vynikajúcimi herečkami, z ktorých Keira ukazuje svoju tínedžerskejšiu tvár a Chloe dospelácku a tak sa stretávajú spolu na pol ceste. Samotný dej je síce dosť predvídateľný a nemá príliš čím prekvapiť, nájdu sa v ňom ale aj zábavnejšie momenty a ak máte chuť na fajn oddychový film s kvalitným hereckým ansáblom, je Laggies práve pre vás. ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film zo zaujímavou zápletkou, ktorý ma bavil až do samého konca. Vrelo odporúčam na oddychový večer. Chloe G. skrášlila celý dej aj film, čo sa mi naozaj páčilo. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Slabý scénář zachraňují herci svými výkony, nějak si nepamatuji, že bych Keiru viděl hrát podobnou roli. Jinak je to na sobotní dopoledne, když se vám nechce nic dělat a hlavně přemýšlet, kdy krátíte jen čas až bude 10:45 a pak povezete dítě na fotbalový turnaj, jako dělané. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem neuvěřil osudovému vztahovému dilematu mezi snoubencem a třídenní známostí s jedním opileckým koitem. Skutečně se fotřík po přeříznutí dceřiny kamarádky má cítit podvedený poté co zjistí, že ona má dlouholetého partnera? ()

teba 

všechny recenze uživatele

Takhle mile a vtipně natočený holčičí problémečky už jsem dlouho neviděla :o) Hvězdy dávám z osobních důvodů, pak samozřejmě za Keiru, taky za Chloë... no a v neposlední řadě jsem si tu pro sebe objevila Sama Rockwella. Ještě si nemůžu odpustit nejlepší scénu: Sam pojídá krekry, než Keira vysonduje, jestli je "čistej vzduch" :o))) ()

Pavlunka 

všechny recenze uživatele

Velmi mě to bavilo a tak nějak jsem se v tom i viděla, proto se mi film líbil víc než ostatním tu :) Ovšem Keira Kneghley je v tom filmu neskutečně ošklivá, mohli zaplatit lepšího stylistu a její dabing hrůza :) ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Azda najlepší film zo života, ktorý som videl. Civilný, úprimný, skutočný, taký aký je život vo svojej podstate. O hľadaní šťastia a o úskaliach tejto cesty. Príbeh banálny, všedný, ale spracovanie ho povyšuje na vyššiu úroveň. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Super pohodový film. Niekomu sa to tak zdať možno nebude, no to by mohlo byť spôsobené tým, že sa nedokáže vžiť do hlavnej postavy. Úplne to chápem. Keire táto rola padla ako uliata, Sam Rockwell skvelý a duo Chloe Grace Moretz a Kaitlyn Dever bolo tiež skvelé a postarali sa o nejakú tú odľahčenú zábavu. Za mňa slušných 5* ()

Reklama

Reklama