Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Navzdory očakávaniam solídna žanrovka, ktorej jediný problém je, že pôsobí akoby vypadla z deväťdesiatych rokov. Vtedy by určite pôsobila originálnejším a sviežejším dojmom, dnes už vyložene neprekvapí ani jedným zvratom. Je to škoda, pretože z námetu sa dalo vyťažiť viac a je jedno, či by sa scenáristi vydali cestou oddychovej, alebo filozofickejšej zábavy. Alebo to chcelo aspoň viac klasického Singha. V tejto podobe ostal Nesmrteľný doslova na polceste. Sklamanie sa nedostavilo, ale chcel som komplexnejší zážitok. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nič extra, nič prekvapujúce, ale vďaka Reynoldsovi to nebola obyčajný nuda. Príbeh nie je zlý, hudba, či akčná stránka tiež nie a ako som už spomínal, Ryan tiež dokáže potiahnuť film. V čom je teda problém ? V nevyváženosti. Aj keď miestami dokáže film strhnúť, vo väčšej časti mi tu chýbalo napätie. Takto to bola miestami len taká pekná akčná smršť zaujímavých scén, kde ste vedeli, ako to dopadne. Každopádne záver sa podarili. Obľúbený soundtrack: Selfless. 70% - 3* ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bavil-li vás Nesmrtelný, zkuste Seconds. Jinak Nesmrtelný má zajímavou ideu, kterou Pastorové trochu účelově a zkratkovitě zneužívají v prvoplánovém scénáři, což mě zas až tak ale nevadilo, protože jsem se po většinu času bavil. Objektivně je to na lepší tři hvězdy, ale námět je cokoliv jen ne tuctový, takže za něj jednu půlku přihazuju. 70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Finále lahodiace duši diváka, musí to skončiť tak ako má, aby sa pamätalo na to, že jeeej to je ten film s happy endom. Inak okrem zaujímavého úvodu a samotnej sci fi myšlienky je uprostred samá vata okorenená o pár akčných slabučkých scén a snahy o malé dejové výkruty. Pomerne nepodarené, ale dojem nie je tak zlý. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Mně se film Nesmrtelný docela líbil,zabývá se velmi zajímavou myšlenkou,která se možná v budoucnosti zrealizuje.V hlavní roli se představil Ryan Reynolds,který zahrál svou roli na jedničku.O ostatních hercích se to říct nedá s výjimkou Bena Kingsleyho.Nápad se mi velmi líbil,ale filmu by prospělo lepší zpracování.Kdo má rád akční filmy,tak by určitě tento film měl vidět.Konec byl předvídatelný už od poloviny filmu,ale byl ještě v rámci logických mezí.Ne vždy tomu tak je.Nakonec dávám filmu 65% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Přestože je jeho jméno na všech plakátech, na některých dokonce i s jeho vyobrazením, Ben Kingsley (Damian) se objevuje jen v prvních 15 minutách filmu. (tom.nosek)
  • Damian v těle Marka (Ryan Reynolds) zjistí, že zná bojové umění, které se Mark naučil jako voják. Tyto dovednosti jsou uchovávány v míše a ne v mozku, protože jsou naučené tak, aby se daly provést rychle, bez přemýšlení. (tom.nosek)
  • Dýňový vodojem se ve filmu nachází v Missouri. Ve skutečnosti se ale dotyčný vodojem nachází v Louisianě a jeho dýňový vzhled byl navíc vytvořen pouze pro natáčení filmu (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama