Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mraky tradičních hollywoodských klišé začínaje dějovými zvraty a konče rodinnými hodnotami. Singhová režie je ale vcelku svižná (dostal i smysluplný scénář) a akce nečekaně dynamická. Reynolds v další roli do které dává mraky energie. Kdyby na podobnou tématiku nenatočil před pár lety Bay vizuální magnum opus, tak by to možná bylo lepší, takhle ale Self/less vypadá jako mladší bráška. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film nesmrtelný přichází z opravdu dobrým nápadem,dobrými hereckými výkony,slušnou akcí,ale jen ten konec moc nezapadl do předchozí prožitku,ale zase na druhou stranu nebyl nějak překvapivý.Pokud máte rádi sci-fi a rádi máte popuštěnou fantazii tak se vám tento kousek bude zamlouvat.Nebo stačí být vizionář...Za mě celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak špatné. Vidím v tom ale trochu nevyužitý potenciál. Škoda že tam Ben Kingsley není delší dobu. Je přece jen charismatičtější než Ryan Reynolds. Ten svou roli ale zvládá docela slušně. Film je bohužel trochu předvídatelný. Je přece jasné, že Damiana nebude v jeho novém mladém těle bavit do nekonečna balit holky a jezdit ve svém sporťáku. Minulost původního hostitele ho samozřejmě nenechává klidným. A po menší konfrontaci už začíná klasická honička s padouchy. Jako říkám, film není špatný, ale určitě to šlo vymyslet líp. "Tohle jsem neviděl už 52 let." :D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MLUVÍM O BUDOUCNOSTI, VE KTERÉ SE STARÝ MUŽ DOKÁŽE ZBAVIT SVÉHO VĚZENÍ. BUDOUCNOSTI, VE KTERÉ ZDRAVÁ MYSL NENÍ LIMITOVÁNA SELHÁVAJÍCÍM TĚLEM…“ /// Hodně mě baví unylý tempo, tvořící takovou podivně zajímavou atmosféru tý úvodní části. Možná za to může ta podprahová hudba… Mám strach, co se mnou provede výměna (záměna) Kingsley – Reynolds. Úvod je v řiti a Damian se začíná přesvědčovat, že jsou na světě věci, za který ta investice 250 mega stála (návštěvy knihovny? Ehm, spíš to začíná smrdět AIDSem, chytráku). Mění se i tempo. Pryč je sympatická unylost a bavit prej maj halucinace. Slibujou, že zábava bude, až se v nich začne šťourat. Možná by byla, kdyby neřešil píčoviny. Nechápu, proč z toho nevznikla zábavná akční - sci-fi jednohubka, postavená na myšlence, která je dobrá. Dělaj z toho rodinný melodrama, ve kterým lítaj kulky, hoří dřevostavba a na šroťák putuje pár auťáků. Navíc ten Ryan… prostě, promarněnej potenciál. To je k nasrání! Ti bratři Pastorovi se nedokážou nastartovat někam vejš. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem mladej, hezkej, bohatej a nevím, co mám dělat. 2.) Rád se hrabu v píčovinách. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný se mi líbil. Ze začátku pecka, pak to začíná být takové až moc rodinné. Těžko se věří, že miliardář, co pro kšefty neměl čas ani na vlastní dceru a její výchovu najednou projeví tak mocný zájem o nějakou hispánskou maminku s hispánskou holčičkou ! (byť byly obě roztomilé) :-). Ale třeba mu na starý kolena lecos došlo, což se ke stáru kdy je ale většinou na lecos pozdě stává... Prachy nejsou vše a do hrobu si je nevezmete... No i když... Tenhle film to vlastně vylučuje. Škoda, že nebyly gule jít více po žánrové ose sci-fi a méně po té akční až rodinné. Drsnější zápletka by asi filmu neuškodila, ale to  si Tarsem nelajznul. I tak to nebylo hloupé a nenašel jsem tam hluchá a nedomyšlená místa. Reynolds je pro tyhle role zrozen a tady mu to padlo jako ulité. Líbilo se mi to a možná to dám někdy znovu. Dávám za 4 červené pilue. * * * * ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Přístroj, který je ve filmu používán pro přenos vědomí, je ve skutečnosti upravený CT skener používaný ve zdravotnictví. (oje)
  • Dýňový vodojem se ve filmu nachází v Missouri. Ve skutečnosti se ale dotyčný vodojem nachází v Louisianě a jeho dýňový vzhled byl navíc vytvořen pouze pro natáčení filmu (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama