Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Dvé duší mně, ach, v hrudi přebývá..." Kdo by si při sledování Self/Less nevzpomněl na tenhle legendární Faustův povzdech, že jo... No, vlastně asi skoro nikdo. Tak jinak. Já kdybych se mohl zaživa převtělit, tak bych určitě nechtěl být nějaký šilhavý vošoust, ale pěkná mladá baba. A byl bych samozřejmě stoprocentní lesba, protože bych nesnesl, aby na mě lezli nějací zpocení chlupatí chlapi. No a k filmu? V rámci subžánru "oddechové sci-fi béčko" spokojenost, příjemně se na to kouká, je to lehce stravitelné, akční, více či méně originální... tedy až na závěrečnou scénu s plamenometem a zrcadlem, bezostyšně obšlehnutou ze Staré pušky. Ale kvůli středoproudově limonádovým vsuvkám, všelijakým těm "ajlavjúdédy" a podobným hnusům, a kvůli laciné a předvídatelné happyendovosti, nemůžu filmu napařit vyšší hodnocení, to bych si pak totiž musel naflusat do xichtu. Prostě ve výsledku taková červená sci-fi knihovna. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je docela velké zklamání. Od Tarsema Singha jsem očekával minimálně zajímavou vizuální podívanou, ale ani toho jsem se naplno nedočkal. Jsou zde scény, které zaujmou, myslím vizuálně, ale je jich dost málo. Bohužel tohle sci-fi je tak průhledné, že v podstatě po půl hodině už budete vidět, jak to celé skončí. A to má film dvě hodiny... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $12,279,691Tržby Celosvetovo $25,022,917Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ tento krát ide pre zmenu o najmenej výrazní rukopis od Tarsem Singha, ktorý doteraz vždy vyznieval ráznou "pestrou" temnou vizuálnou stránkou a určitou bizardnosťou ale zas po takej klasickej tuctovej režisérskej stránke to je zvládnuté, dej má čo ponúknuť, troška akcie, dramatu, fajn /55%/ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ještě ve starém roce (těsně před půlnocí) jsem stihl shlédnout tuto novinku se sympaťákem Ryanem Reynoldsem. Nápad, akce i zpracování byly fajn, ale hodně tomu sráží hodnocení ta předvídatelnost! Zvolil jsem tentokrát CZ dabing (kde BTW pan Saic mi na Ryana moc nešel), ale vcelku rychle jsem si zvykl. Je to takové na hraně, ale nakonec ty velmi těsné 4 hvězdičky přidělím, vždyť je přece Silvestr :) 70% (with J.) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Skvelý "malý" jarný thrilller (Limitless, Source Code), nasadený nešťastne v letnej sezóne. Super nápad, prekvapivé zvraty, znesiteľná dávka žánrových klišé a sentimentu. Scenár občas urýchlene zjednodušuje dopad zvratov na reakcie postáv, ale robí to za účelom udržania svižnej dynamiky rozprávania, ktorá je perfektná. Akčné scény nečakane napínavé a drsné. Konečne mainstreamovo efektívne zužitkovaná Singhova exotická réžia. Jedna z najlepších Reynoldsových rolí. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Přístroj, který je ve filmu používán pro přenos vědomí, je ve skutečnosti upravený CT skener používaný ve zdravotnictví. (oje)
  • Dýňový vodojem se ve filmu nachází v Missouri. Ve skutečnosti se ale dotyčný vodojem nachází v Louisianě a jeho dýňový vzhled byl navíc vytvořen pouze pro natáčení filmu (tom.nosek)
  • Přestože je jeho jméno na všech plakátech, na některých dokonce i s jeho vyobrazením, Ben Kingsley (Damian) se objevuje jen v prvních 15 minutách filmu. (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama