Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nič extra, nič prekvapujúce, ale vďaka Reynoldsovi to nebola obyčajný nuda. Príbeh nie je zlý, hudba, či akčná stránka tiež nie a ako som už spomínal, Ryan tiež dokáže potiahnuť film. V čom je teda problém ? V nevyváženosti. Aj keď miestami dokáže film strhnúť, vo väčšej časti mi tu chýbalo napätie. Takto to bola miestami len taká pekná akčná smršť zaujímavých scén, kde ste vedeli, ako to dopadne. Každopádne záver sa podarili. Obľúbený soundtrack: Selfless. 70% - 3* ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelné žánrovky. I přes fakt, že videopůjčovny jsou už písní minulosti, tradiční záležitosti z jejich polic si stále najdou cestu i k nám, i když v tomto případě trochu nesmyslně rovnou do kin. Nesmrtelný je na jedné straně těžce neoriginální, naivní a předvídatelný, na straně druhé je ovšem slušně zahraný, solidně natočený a ty necelé dvě hodinky v jeho společnosti utečou překvapivě rychle. Zkrátka solidní žánrová podívaná u které nebudete muset moc přemýšlet. [60%] ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mraky tradičních hollywoodských klišé začínaje dějovými zvraty a konče rodinnými hodnotami. Singhová režie je ale vcelku svižná (dostal i smysluplný scénář) a akce nečekaně dynamická. Reynolds v další roli do které dává mraky energie. Kdyby na podobnou tématiku nenatočil před pár lety Bay vizuální magnum opus, tak by to možná bylo lepší, takhle ale Self/less vypadá jako mladší bráška. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Úplně zabitý potenciál!!!!! Jediné čeho si cením je nápad, ale všechno ostatní bylo hrozný!!! Na akční film, málo akční, na drama, málo strhující! Ben Kingsley je tu pouze jako nalákání a tentokrát to nestačí postavit pouze na Ryanu Reynoldsi. Dialogy jsou taky nad zamyšlením. Fakt děs, sem tam se mi chtělo vážně spát a nejsem si jist, jestli se mi to nepovedlo. Velmi, jsem velmi zklamán!!!! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ještě ve starém roce (těsně před půlnocí) jsem stihl shlédnout tuto novinku se sympaťákem Ryanem Reynoldsem. Nápad, akce i zpracování byly fajn, ale hodně tomu sráží hodnocení ta předvídatelnost! Zvolil jsem tentokrát CZ dabing (kde BTW pan Saic mi na Ryana moc nešel), ale vcelku rychle jsem si zvykl. Je to takové na hraně, ale nakonec ty velmi těsné 4 hvězdičky přidělím, vždyť je přece Silvestr :) 70% (with J.) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Damian v těle Marka (Ryan Reynolds) zjistí, že zná bojové umění, které se Mark naučil jako voják. Tyto dovednosti jsou uchovávány v míše a ne v mozku, protože jsou naučené tak, aby se daly provést rychle, bez přemýšlení. (tom.nosek)
  • Přestože je jeho jméno na všech plakátech, na některých dokonce i s jeho vyobrazením, Ben Kingsley (Damian) se objevuje jen v prvních 15 minutách filmu. (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama