Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Není lepšího vstupu do dne, než pozorovat slušně vychovaného administrativního pracovníka, kterak konzumuje mouchu a dostává za to zaplaceno! Slušňák se během jediného dne začíná transformovat v ďábla, jež je upocen jak prase a zrakem svým tiká sem a tam v tak krátkých intervalech, že jen pacient na odvykačce by mu dokázal sekundovat. Naštěstí náš hrdina má prostoduší milenku, jež se domnívá, že partner je pouze nervózní z večerního zásnubního večírku. Divák by si měl ze snímku odnést dva základní poznatky - nejezděte v noci na skútru a nastavte si nové vyzvánění! 87% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já tyhle filmy mohu stále. Jen by to chtělo přitvrdit ve stylu SAW série. Tohle se mi líbilo, napětí to mělo, gradaci také, jen to překvapení v závěru tvůrcům nevyšlo, protože jsem to odhalil už v půli snímku. Ve filmu totiž zazní narážky, takže jsem asi nebyl sám, koho se překvapení netýkalo. Ale jinak, mohu doporučit jako velmi dobrou oddechovku. Je kratší než ten asijský a to mu jen prospělo. *** A PŮL ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tož se nám záhadná thajská hra sestávající z 13 čím dál zvrácenějších úkolů přesunula do Ameriky. Zběsilé řádění zůstalo, ale (nejen) ten prapodivný konec z originálu byl eliminován - respektive nic nevysvětloval a neodhalil, přestože se v průběhu v pozadí trošičku zapátralo (čili víme, že podstata a historie byly úplně jiné). Ve výsledku vůbec nešlo o zatraceníhodný remake / variaci. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu jsem byl poměrně nadšený... dokud nepřišla poslední patnáctiminutovka, která zničila morální kolaps hlavního hrdiny a navršila na sebe nesmysly jenom proto, aby do sebe zapadly věci, co radši měly zůstat bez další pozornosti. A potom, celá linka s Perlmanem ohledně pozadí hry je tu navíc a vlastně toho stejně moc nevysvětlí, takže proč si dělat škodu? 13 Sins odsýpá i přes odhadnutelný vývoj a spousta úkolů pro protagonistu je sympaticky zvrácená, ale bohužel. Scénárista neměl koule to pořádně dotáhnout a na konci je jen pachuť z promarněné šance na kultovku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když nejsem fanoušek remaků – a bez ohledu na to, že jsem ještě neviděl původní film – jsem si jistý, že kvality této předělávky jsou dostatečně vysoké na to, aby si hodnocení 75 % zasloužil. „13 Sins“ je snímek, který přece jen v rámci amerických předělávek docela vyniká. Má slabší momenty a v závěru to začíná být možná až trochu moc rychlé, ale pořád je to výborná ukázka toho že remaky někdy nemusí skončit jako naprostý hnůj. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama