Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečně divoká road movie jízda, při které mi oči vyskakovaly každou minutu z důlků ! Čekal jsem akční film a dostal jsem perfektní thriller na téma: závod s časem, který osobně miluji a preferuji, pač tyhle flicky mi vždy vlijou adrenalin do krve. Plusem je rozhodně neočekávaně velká účast známých herců, doporučuji si nic nečíst, nezjišťovat o to více budete překvapeni, dále dialogy!! v jednu chvíli neuvěřitelně inteligentní či vypjatě vygradované a hned v zápětí velmi vtipné a zábavné, že jsem líbal pomalu koberec! Chris Pine zde zahrál zřejmě svou životní roli, takhle šíleného a mysteriózního chlápka, člověk nevídá denně. Jazyk mám na stole ještě teď, překvápko roku. 80% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Carnahan´s Carnage Carmageddon Carnival... Cokoliv si přejete. S touto kouzelnou větičkou ve vínku měl být režisér během své „crank“ jízdy odvážnější, vtipnější i nápaditější, takhle si za pár dnů na jeho limo-driver-nádu málokdo vzpomene. Navíc jsem měl u většiny postav problém s obsazením. Wilson byl navzdory předpokladům minutu od minuty přesvědčivější, ale proč proboha Pineovi někdo nabulíkoval, že je zajímavý v rolích podivínských záporáků? Mimochodem, v roce 2014 to byl druhý film, kde sám sobě vrazil pěstí a já říkám jen houšť, Christophere, jen houšť.. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Limuzína s Patrickem Wilsonem se řítí po LA a její řidič se dostává do nebezpečných, bizarních i humorných situací. Sice tu mohla režie popustit trošku víc uzdu fantazii a možná mohlo být víc střílení, ale víceméně mě tahle ulítlá ztřeštěnost plus mínus bavila od začátku do konce. A to platí i pro obsazení. Sice to není to nejlepší, co kdy Carnahan natočil, ale i tady udržel tu svojí nadprůměrnou laťku. 65% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dej sa dá opísať dosť jednoducho: vodič limuzíny potrebuje peniaze na zaplatenie dlhu a za klienta si vezme zvláštnu postavu. Príbeh sa odohráva v Hollywoode, takže sú tu obvyklé bláznivé vyčíňania a kultúrne odkazy, sarkazmus, irónia a zosmiešňovanie klišé. Film je bláznivý, veselý a akčný, všetko, čo by ste očakávali od filmu Joea Carnahana. Je plný mnohých svojráznych a nezabudnuteľných postáv a výkony sú všetky viac než slušné. 7/10 ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Dal bych klidně i tři hvězdy, druhá půlka má totiž docela i švih. Ale někdo se z nějakýho důvodu rozhodl zaplácnout celou stopáž závěrečných titulků nepovedenými záběry, aby diváka ještě jakože dorazili. Jenže tyhle "bloopers" nejsou vůbec vtipný a jenom podtrhují bezradnost tvůrců diváka doopravdy rozesmát něčím, co už bylo předtím v samotnym filmu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama