Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečně divoká road movie jízda, při které mi oči vyskakovaly každou minutu z důlků ! Čekal jsem akční film a dostal jsem perfektní thriller na téma: závod s časem, který osobně miluji a preferuji, pač tyhle flicky mi vždy vlijou adrenalin do krve. Plusem je rozhodně neočekávaně velká účast známých herců, doporučuji si nic nečíst, nezjišťovat o to více budete překvapeni, dále dialogy!! v jednu chvíli neuvěřitelně inteligentní či vypjatě vygradované a hned v zápětí velmi vtipné a zábavné, že jsem líbal pomalu koberec! Chris Pine zde zahrál zřejmě svou životní roli, takhle šíleného a mysteriózního chlápka, člověk nevídá denně. Jazyk mám na stole ještě teď, překvápko roku. 80% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

To byla šleha Určitě to nesedne každému, ale ta Carnahanova hravost a volnost, to mne prostě svinsky bavilo. Chris Pine životní role, bez debat. Strašně bych chtěl, aby nějaké komiksové studio mělo koule a svěřilo Carnahanovi komiksový projekt. Moc jsem se bavil. K drinku s ledem to bylo v tom parnu ideální, osvěžující. A Bad Boys teď vůbec strach nemám. 8/10 Netuší někdo, jak an tom tenhle film byl finančně? Našel jsem akorát že stál 5 mega, hrozně bych mu přál, aby se zaplatil. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Road movie limuzínou v noci a jen po Los Angeles... To tu ještě nebylo. Teda možná bylo, ale já o tom nevím:-) Nehká, na nic si nehrající jednohubka, která má za úkol pobavit a né si hrát na bůch ví co. A mě film opravdu bavil! Na to, že jsem na něj koukal opravdu pozdě v noci, jsem u jeho sledování ani nezívnul. Za mě 77% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stretch nemá žádné charisma a film, bohužel, neutáhne, i když se hodně snaží padat, frajeřit a hrát si na herce. Mne to tedy moc nebavilo, ale zuřivá chvilka Mitche Buchannona stála za hvězdu a ta chvíle, kdy Stretch ztratil veškeré zábrany, za druhou. Vždyť je jedno, jestli ho zabije taxikářská konkurence, gangsterský věřitel, naštvaný vyhazovač, policie nebo jeho ujetý klient. Důležité je si to pořádně užít a to až do konce pohádkového natolik, že mi z toho bylo poněkud nevolno. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

„If you like stories about chance and coincidence and fate...“ Přiznám se, že v jednu chvíli jsem měl chuť začít s rychloposuvem – trhlý a herecky přehrávaný scény mě nebraly. Ale někdy kolem půlky to začala být fakt prdel. Shody okolností a považování člověka za někoho jinýho je v komedii vždyfungující klasika. Ujetý to bylo, nic extra inteligentního nečekejte, ale pro mě to bylo milý a hodně vtipný překvapení. # [monitor, 5.1, no sub] # příběh *** | hudba *** | humor *** | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama