Reklama

Reklama

VOD (1)

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla jízda! A to v pravém slova smyslu. Mám rád komedie, kde se vrství průser na průser a hlavní hrdina zažehnáním jednoho maléru rozpoutá tři další... Wilson jako smolař věřící na dobré načasování mi sedl, ale z koho jsem fakt nemohl byl neskutečně charismatický alfa samec miliardář Chris Pine... Ten ulítlého pracháče podal opravdu skvostně. Samozřejmě skvělej byl i Liotta a hlavně Mitch Hasselhoff .-) jehož historka o tom jak vyprstil světlicí důstojníka Vietcongu jen proto, že ho při výslechu proklel (a to na kletby ani nevěří) byla prostě boží... ! Tohle je ten typ komedií, kde se nebudete chlámat po celou dobu, ale zjistíte, že se při sledování neustále usmíváte. Hlavně průpovídky hlavního hrdiny komentujícího si v duchu katastrofický sled událostí i to co jej čeká dál byly dokonale vtipné. Film uběhne celkem svižně a mně je líto jen toho odfláknutého závěru se zapalovačem... Ať tak či tak bavil jsem se, což se mi u komedií z poslední doby moc často nestává... Srovnání s misemi v GTA je vážně na místě... Hollywood v noci je každopádně město hříchu o tom žádná ! Dávám čtyři balíčky heráku. * * * ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Stretch je smolař a když se mu ozve jeho bývalý "zaměstnavatel", že chce svoje prachy zpět, nemá jinou možnost, než přijmout práci, kterou mu jeho klient nabídne. Jenže ono není nic tak růžového a tak než se k vytouženému balíku peněz dostane, tak uplyne spousta času a přibude spousta potíží....a že jich bude! 70% ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Road movie limuzínou v noci a jen po Los Angeles... To tu ještě nebylo. Teda možná bylo, ale já o tom nevím:-) Nehká, na nic si nehrající jednohubka, která má za úkol pobavit a né si hrát na bůch ví co. A mě film opravdu bavil! Na to, že jsem na něj koukal opravdu pozdě v noci, jsem u jeho sledování ani nezívnul. Za mě 77% ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Zatím nejpříjemnější překvapení letošního roku. Mně osobně Carnahan hodně sedí a i Stretch hraje na správnou notu. Po skoro měsíci od zhlédnutí a asi 20ti dalších filmech když se mě někdo zeptá, co mu z poslední doby můžu doporučit, jako první říkám Stretch, zakotvil se mi v hlavě a pořád si říká o druhou projekci s potenciálem na pátou hvězdu. Určitě ne pro každýho, ale kdo našel zalíbení v předchozích filmech Carnahana, může být nadšen. 85% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející akční jízda, ve které se na sebe v jedné noci nakupí nehorázné množství úplně random nejrůznějších situací, až to trochu působí, že to snad tvůrci vymýšleli za chodu a sjetí. Výsledek je ucházející film plný áčkových herců, který na danou chvíli zabaví, nicméně za pár dnů si na něj už nejspíš nevzpomenu, protože je jednak trošku překombinovaný, ale zároveň ničím až tak nevyčnívá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama