Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Príbeh prvej série seriálu Black Sails sa sústreďuje na honbu konkurenčných pirátskych skupín za rozprávkovým pokladom v hodnote päť miliónov dolárov v španielskom zlate, ktorý za utajovaných podmienok, v neznámom čase a po neznámej trase, preváža španielska kráľovská galeóna Urca de Lima z Ameriky do Španielska. (TV JOJ)

Recenze (20)

bigjames 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série Black Sails má velmi slušné tempo, nenudí a je ideálním zahájením seriálového pirátského dobrodružství. Postupně se dozvídáme více a více informací o jednotlivých postavách, jejich ambicích i motivech a nutno říci, že snad ani o jediném charakteru nelze říci, že by byl nezajímavý. Záporák z Dnes Neumírej Toby Stephens je pro roli Flinta ideální, zvládá ji s bravurou. Hodně se mi líbí práce s kamerou a celé zpracování působí velmi živě. A to jak plavby po rozbouřeném moři, tak politika a intriky v Nassau. Velmi povedené jsou i námořní bitvy. První sérii nechybí ani nějaký ten drsnější moment a o odhalená poprsí také není nouze, což je rozhodně plus. Některé díly ovšem byly pojaty s trošku rozvážnějším tempem a část událostí působila nevěrohodně či mi do zajeté koncepce nezapadala. Celkově se ale jedná o velice povedený rozjezd seriálu a jsem zvědavý, co bude následovat. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výpravou kvalitní ale jinak dost táhlý seriál zaměřený primárně na slovní interakci mezi hromadou postav. Bohužel intriky mi většinou nepřišly dostatečně zajímavé a akce je velice málo, což zamrzí vzhledem k faktu, že je povedená, drsná a námořní bitvy velkolepé. Zkusím začátek druhé série ale zatím se mi moc pokračovat nechce. ()

Reklama

LadyRainier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmy a seriály o pirátech miluju od dětství, takže toto jsem začala sledovat se zájmem. Musím říct, že příjemné překvapení a komu se nelíbí namakaní mladí piráti a krásné ženské tak ať na to nekouká ,-) Kdo dneska může říct, jak to doopravdy bylo a jak Flint a spol. opravdu vypadali :-D Mně se to líbí tak jak to je, a hodnocení mluví za vše ...Dojíždím první sérii a už se těším na druhou ... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 85%. Pirátske dobrodružstva mám rád a toto mi šmakuje. Seriál s produkcie Michale Baya ma ako obvykle na oko všetko. Slušné herecké obsadenie, nádhernú výpravu, kostými, užasnú hudbu, štipľavé scény a zaujímavý príbeh, ktorému by neuškodilo väčšie tempo ako v posledných dieloch. Stačilo by o jeden diel menej. Slušný rozbeh prvej serie dúfam, že v druhej už bude viac akcie. Oblúbený soundtrack: Main Title ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to shrneme. Jak jsem psal u prvního dílu. Hornblowera od toho nečekejte a Mastera and Commandera už vůbec ne. Tohle prostě taková dobrodružná blbůstka kde kdyby holky něukazovaly prakticky v každém dílu něco ze svých tajných půvabů, doporučil bych seroš i dětem. Sem tam se tvůrci vzpamatovali a udělali slušnou námořní bitku, nebo alespoň díl ,,na vodě'', ale vezmu-li to procentuelně tak 75 % první řady se intrikuje v Nassau a těch 25 % je na palubách různých lodí. A to pro mne bylo tedy dost málo... Dávám tedy 3 sudy s rumem a touto řadou končím. * * * ()

Galerie (158)

Reklama

Reklama