Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Parta pitomců běhá tam a zpět a zpět a tam, jeden nebo jedna z nich to pořád točí a nic, pořád se nic neděje. Zajímalo by mě, kdo je takový idiot, aby pořád vše točil a to i při běhu. Dal jsem tomu asi čtyřicet minut a pořád se tam jen běhalo tam a zpět a zpět a tam a pořád to točil nějaký idiot a točil to i při běhu... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

a pak,že v dnešní době nejde natočit relativně originální found footage...spíš než Butterfly effect mi Project Almanc připomněl Kroniku,která mě svého času taky dost příjemně překvapila.okud by MTV měla produkovat teen kousky pdobné úrovně,pak se jistě nebudu zlobit.Palec hore a jsem rád,že jsem se nakonec donutil,byť jsem prvotně vůbec neměl v plánu...80% ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalí, nejen vymazlený vizuál. Příběh vymakaný do těch nejmenších detajlů... tedy až na ten konec. Ona to nemohla točit na tu kameru, kterou teprve najdou na půdě. ;) V podstatě by tam ta kamera ani neměla být... ale nebudu spoilerovat. Na to už si prostě musíte přijít sami! Dal jsem 5, jenže jsem si pak uvědomil jaká je ten konec vlastně blbost. O_o Ale pořád 4 hvězdy... jsou dobrý. Proč film vidět? Bez prachů to nepůjde, no tak usmívejte se! Vždyť je to 1milion dolarů! XD Nikdy neskákejte sami: ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vzali cestování v čase a místo vážného sci-fi snímku z toho udělali teen dramedy. Náctiletí studenti samozřejmě takovou možnost využijí k zábavě a to oceňuji nejvíce. Občas sice trapně americké nápady, ale budiž. První hodinka je tak velmi zábavná, ale všechno se zvrtne v posledních 40 minutách, kdy jde samozřejmě všechno do kopru. Tohle mě dost mrzí a celou dobu jsem doufal, že k tomu nedojde, ale tak dobrá no... i přes tohle je to stále zábavný film a co je hlavní, skvělé osvěžení pro found footage žánr, přesně tohle totiž potřebuje. Dost bylo hororů! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Partička studentů přijde na to, jak sestavit stroj času a vracej se přesně tam, kam bychom se vraceli i my, do dob, kdy něco nestihli nebo zkazili. Prostě si to užívaj. To je poměrně věrohodná část, až na to sestrojení a cestování samotný, protože je to až moc zlehčený. A čím víc ovlivňujou minulost, tím horší jsou následky. Butterfly effect. Není to ale nic nadčasovýho, ani promyšlenýho. A to že prostě dneska už filmy tohodle typu uměj bejt. Co bylo aspoň trošku super, tak ten konec, i když i k tomu bych měl připomínky, že to mohlo svým způsobem ovlivnit přítomnost, když se nad tim všim člověk zamyslí. Ale jako párty film pro danou cílovku to stačilo. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama