Reklama

Reklama

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

  • USA Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (více)
Trailer 3

Díky tajemným stopám, které Jakeovi zanechá jeho milovaný dědeček, a které poodhalují tajemství jiných světů a doby, Jake objeví kouzelné místo, známé jako sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Jeho tajemnost i nebezpečí se začnou prohlubovat, jakmile Jake pozná jeho obyvatele a jejich zvláštní, neuvěřitelné schopnosti, ale i jejich strašlivé nepřátele. Jake nakonec zjistí, že jen jeho vlastní a výjimečná "podivnost" může zachránit jeho nové přátele. (Cinemart)

(více)

Diskuze

reccal

reccal (hodnocení, recenze)

Knihy super, zítra jdu dokoupit třetí díl, a na film se rok těším jak děcko.... ovšem teď jsem na vážkách. Kde je Emma, co ovládá oheň? Kde je Oliva? Kde je starší elegantní dáma, slečna Peregrinová? Kde je Jacobův děda, kterým příběh začíná? Tak krásný příběh to je, a režisér z něj zase musí udělat "svůj"...

na příspěvěk reagoval Prometheus69, adriane9

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

tuwanakha

No jasně, jako je to fakt několik let zpátky.., říkala jsem si, že to prolítnu znovu, ale už jdu na třetí díl :-), tak si to třeba s filmem osvěžím :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Dadel

Skvělá hudba. :-) Ta proměna paní Peregrinové v toho ptáčka se mi velice líbila, pěkné efekty i když ta závěrečná scéna s tím panem Chapadlem mi přišla lehce předigitalizovaná. Ale i tak jsem na to zvědavý a těším se.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Vahadlo smazal svůj příspěvek.

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

SilentMemory

Přesně mě napadlo to samé. Sice Evu Green zbožňuju, ale do tohohle příběhu se mi nehodí, když to beru podle knížky a podle toho traileru mám i trochu obavy o příběh... je teda fakt, že jsem to četla tak před 4-3mi lety, ale žádnou scénu pod mořem, ani podivné dítě, které by mělo tuhle schopnost si teda nepamatuju...

na příspěvěk reagoval BloodyBeast, tuwanakha

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama