Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

misterz 

všechny recenze uživatele

Šedivé po všetkých stránkach. Na to aké to bolo nudné, nezáživné a atmosfericky priemerné mal snímok zbytočne zamotaný dej a k tomu ešte aj hlúpy koniec. Nechcem byť zlý, našlo sa tu aj pár silnejších scén, ale o nič svetoborné nešlo. Keď sa mi pri horore zatvárajú oči je to zlé znamenie, a to je presne tento prípad. 40/100 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Horor výslovně založený na lekačkách otřepaného typu (např.postava v zrcadle a škaredý xicht). Snímek obsahuje nevýslovně nelogické situace a dějové zvraty, které divákovu mysl otupí natolik, že neví na co vlastně kouká.Abych pravdu řekla u tohoto "hororu" jsem se vůbec nedokázala bát a jednu hvězdu uděluji pouze proto, že jsem viděla i horší věci. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak McCarthy se kvalitativně nikam nepohnul.Taková průměrná báchorka s absolutně negradujícím koncem,a to nezajímavější se děje uprostřed filmu.Ale zase v době úplně bludnejch představ parodií na režiséry o světě hororu je film spíš zralej na kladný hodnocení.60%.Ty vole ,ten blb tomu dal zase jenom jednu hvězdu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Leigh pracuje ako realitný maklér. Jedného dňa naráža na klientov, ktorý sa snažia predať svoj dom. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby sa v ňom za pár posledných mesiacov neodohralo množstvo podivných udalostí. Kto, alebo čo, stojí za prekliatím rodinného sídla? "Če-ši jsou, báječní! .... a pak si vezme u nás - nejdrahší půjčku!" Toď vše o skrytej pointe snímku. Neberte si úver! A tobôž od nebankoviek. "At the devils door" o triedu slabší ako bohato atmosferický, všetkými užívateľmi omieľaný - "The Pact". Je to škoda, lebo to vyzeralo pomerne sľubne. Napriek snahe, po zmrvenom závere, nemôžem inak - 50%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojná ďáblovina říznutá prokletým domem, to vše o třech hlavních postavách během tří období. A to byl asi kámen úrazu, protože McCarthy si s trojicí děvčat nedokázal poradit a jedna, ta poslední, mu pořád přebývala a pořád nechápu, proč jí do filmu vůbec pouštěl. O natažení stopáže určitě nešlo. Děj tak působil trošku kostrbatě, ale díky slušně zvládnuté technické stránce a sympatickým herečkám se to dalo přežít. I přes žánrová klišé a scény, které jsem už x krát viděl někde jinde, hodnotím nadprůměrně, protože mě to docela bavilo. 60% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno