Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Horory o ďáblovi mi začali hodně sedět.At the Devil's Door je nenápadný nový horůrek, který nemá šanci vybočit z dlouhé řady hororů na stejné téma.Děj je klišé, plné hloupých scénáristických nesmyslů, hlavně začátek v tom karavanu a posednutí bylo jako kdyby to napsal páťák, co se poprvé dostal k čítance.Na druhou stránku s takovým rozpočtem vela věcí nenaděláte.Jenže já musím ocenit hlavně atmosféru, kterou má tenhle horor místy opravdu hutnou, skvělé lekačky a perfektní herce v hlavních rolích.Nečekejte od toho vůbec nic nového, ale po dlouhé době jsem zase viděl příjemný horůrek, který mě dokázal pěkně pomrazit po zádech a to se v téhle době plné hororových béček kurva počítá.Příjemná jednohubka, kterou lehce nadhodnotím.Jsem možná jedinej, komu seděl ten konec, jo hold zlo si nás prostě umí vybrat.70%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Horor výslovně založený na lekačkách otřepaného typu (např.postava v zrcadle a škaredý xicht). Snímek obsahuje nevýslovně nelogické situace a dějové zvraty, které divákovu mysl otupí natolik, že neví na co vlastně kouká.Abych pravdu řekla u tohoto "hororu" jsem se vůbec nedokázala bát a jednu hvězdu uděluji pouze proto, že jsem viděla i horší věci. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct další tuctový horor o démonovi se zvýšeným sexuálním apetitem (pořád by chtěl do někoho vnikat), ale přeci se najdou nějaké odlišnosti. Úvodní skořápkové entrée (měl jsem skóre 1:2), hutná, pozvolně budovaná atmosféra, kdy krev nepotřebující režisér nikam nekvaltuje (trochu tím připomíná Ti Westa), výkon Ashley Rickards, reklama na rudé šněrovací Reeboky či konec, kdy se spolu utkají mateřský cit a nutkání kuchnout Antikrista. Nicméně kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy a zjistí, že se McCarthy od The Pact příliš neposunul.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Šedivé po všetkých stránkach. Na to aké to bolo nudné, nezáživné a atmosfericky priemerné mal snímok zbytočne zamotaný dej a k tomu ešte aj hlúpy koniec. Nechcem byť zlý, našlo sa tu aj pár silnejších scén, ale o nič svetoborné nešlo. Keď sa mi pri horore zatvárajú oči je to zlé znamenie, a to je presne tento prípad. 40/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojná ďáblovina říznutá prokletým domem, to vše o třech hlavních postavách během tří období. A to byl asi kámen úrazu, protože McCarthy si s trojicí děvčat nedokázal poradit a jedna, ta poslední, mu pořád přebývala a pořád nechápu, proč jí do filmu vůbec pouštěl. O natažení stopáže určitě nešlo. Děj tak působil trošku kostrbatě, ale díky slušně zvládnuté technické stránce a sympatickým herečkám se to dalo přežít. I přes žánrová klišé a scény, které jsem už x krát viděl někde jinde, hodnotím nadprůměrně, protože mě to docela bavilo. 60% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama