Reklama

Reklama

V hlubinách země

Trailer

Skupina horníků zůstane po důlním neštěstí uvězněna bezmála dvě stě metrů pod zemí. Vzduch je stále toxičtější a mužům pomalu dochází čas. Začínají propadat stavům šílenství a obracet se proti sobě. Příběh na motivy skutečných událostí. Film V hlubinách země je drsný psychologický horor, který se odehrává bezmála dvě stě metrů pod zemí. Příběh se soustředí na skupinu horníků, kteří po katastrofálním důlním neštěstí bojují o život. Slábnoucí přísun kyslíku dává volný průchod nejtemnějším stránkám jejich lidské povahy. Už tak dost mizerná situace se ještě zhorší, když začnou přeživší slyšet záhadné zvuky a trpět děsivými vidinami. Zatímco se mrtvá těla hromadí a zásoby vzduchu jsou každou minutou toxičtější, horníci musejí rychle přijít na to, kdo nebo co jim jde po krku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (100)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Horor který má 41% je perfektní, zručně natočený a děsivý, potom tu najdete film, který má 62% a měl by být když nic jiného, aspoň průměrnou zábavou a ve finále je to tupý, nudný a s totálně nevyužitým potenciálem.Vypadalo to vizuálně chytlavě, herci dobrý a Jeff Fahey poteší vždycky, námět skýtal mraky možností a jediný, čeho se podzemí dočkáte je ne zcela jasná účast podivných zombií a občas lekačka, jinak je to prostě jen zoufalá nuda která se vleče a prostě to zoufale nebaví.Dát tam ďábla, démony a depresi se zoufalstvím, mohla to být pecka, ale co byste čakali od takovýho hovnaře, jakým je Ben Ketai.40%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sam celý život obdivuje otca, ktorý po dlhých 35 rokoch opúšťa pozíciu jedného z hlavných riadiacich pracovníkov miestnej uholnej bane. V posledný pracovný deň chce preto stráviť po jeho boku v podzemí. Rada by si totiž zapamätala, ako tvrdo musel celý život pracovať. Praktická rutina sa však po krátkom čase mení v krutý boj o holý život. Veľmi zručne natočený klaustrofobicko, schyzofrenický "katastrofák". Pokiaľ budete mať prvú polhodinu pocit, že Vám "Beneath" nemá čo ponúknuť, buďte si istý, že ste na omyle. Od režiséra takej sračky, ako bol "30 Days Of Night 2" som to veru nečakal. Gore, pár lakačiek, a hlavne, pomerne veľmi slušná atmosféra, ťahajú tento snímok k vyšším priečkam. A nakoniec, niet sa čo čudovať. Veď uvidíte - 75%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle na měl dojem neudělalo. To klaustrofobické prostředí se dalo využít lépe. Chápu, že tam byla asi tma, ale jako divák nejsem na neviditelné výkřiky a mihající se kameru příliš zvědavý. Navíc mi tam chyběl spuštěč, který to šílenství uvedl do chodu. To už se mi od Ketaie líbil víc ten třicítkový sequel. O horor se nejedná ani náhodou. 10% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, o tomto videohorore som doteraz nepočul absolútne nič, a napokon sa z toho vykľulo jedno z najväčších prekvapení tohto roka. Skupinka baníkov ostane uväznená po tom, čo sa im to tam všetko pekne zosype, míňa sa im vzduch, začne im pekne švitoriť a začne boj o život. Pekne nakrútený, atmosferický, klaustrofobický podzemný survival, ktorý ma bavil stále viac a viac. Je to inšpirované skutočnosťou, hm... prečo nie? Pôsobilo to na mňa dostatočne reálnym dojmom. Hororové momenty však nechýbajú, a nešlo len o pár pekných krvavých mordov, ale keď hlavným hrdinom dochádzal vzduch, párkrát vyskočili pekne desivé vízie a dalo sem tam aj zľaknúť. Sadli mi aj postavy, nikto ma vyložene neotravoval a v danej situácii sa s nimi dalo súcitiť. Samozrejme z toho nemohol vzniknúť ďalší Descent, ale kto má rád napínavé podzemné horory, smelo do toho. Ja osobne tlieskam, výborne odvedená práca vo všetkých smeroch. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Po delší době kvalitní filmová klaustrofobie. Skupina horníků, společně s hrdinkou, je zasypána v uhelném dole. Ti, co přežijou, však nebudou bojovat jen s ubývajícím množstvím kyslíku, ale i s něčím/někým jiným... Je vidět, že když se Ketai nevěnuje znásilňování skvělých upířin, dokáže si najít látku, která mu sedne. A i když nemá jeho novinka zrovna originální námět, dokáže jí prodat v jiných ohledech. Třeba v primárním udržování napětí a stísněné atmosféry. Gore taky skvěle zvládnuto. A koneckonců je fajn i obsazení, protože, kromě sympatické hrdinky a jejího tatíka ve Faheyho podání, neurazí ani mladík "víš, co myslim" z Millerových na tripu. Vedle obou dílů The Descent tu nemáme mnoho lepších podzemních hororů, tudíž už tohle jest dostatečný důvod, aby jste Beneath neminuli. Uvidíme, s čím ještě přijde As Above, So Below. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama