Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 2

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (268)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zpočátku vypadá The Lazarus Effect vcelku dost zajímavě, ba originálně. Pěkně navnadí, napne a dodá divákovi zvědavost, takže stopáž rychle utíká. Samozřejmě až po zásadním incidentu nastává ten moment, kdy máte tušení, že teď se to zvrtne a kvalita půjde dolů. Přesně tak se i stane. Začínají se dostavovat klišoidní momenty, nezajímavé dialogy a úplný konec byl, troufnu si říct, špatný. Slabé tři. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet niečo ako Hráči so smrťou som mal vždy rád, preto som sa ešte na začiatku rozhodol, že budem k snímku zhovievavejší, ale vzhľadom k nedostatkom to tak úplne nešlo. Film sa začína štandardne - pokusy na zvieratách, bádanie, vedecké teórie..... čiže niečo, čo sa snaží navodiť tú správnu tajomnú atmosféru. Podľa môjho názoru ide zároveň aj o najlepšiu časť snímku. Potom samozrejme príde nehoda v labáku, niečo sa zvrtne a na záver sa z krásnej Olivie Wilde stane bytosť, ktorú by som doma rozhodne mať nechcel. Žiaľ práve to hororové nevyšlo takmer vôbec. Pár ľakačiek situáciu nemalo šancu zachrániť. Lacné, povrchné, obsahovo predvídateľné a s koncom bez nápadu a myšlienky. Na priemer to určite nestačí. 45/100 ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na olympiádě v disciplínách Originalita a Nápaditost by tenhle film mohl dělat leda tak šatnářku. Obojí je tak silně pod bodem mrazu, že jsem se až bál o plátno. Ale i tak jsem se párkrát vylekal. Nejprve, když se bez varování rozrazily dveře a do sálu vpochodovala uklizečka, která patrně hledala záchody, pak mě šíleně vyděsilo kýchnutí mého souseda, ale zdaleka největší strach jsem měl po projekci, protože někdo zapomněl rozsvítit a já musel hledat cestu na chodbu po tmě. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Námět je vskutku zajímavý, ale samotné provedení je nenápadité až běda. Působilo to na mě spíše trochu jako slabší epizoda Supernatural, než celovečerní horor. Atmosféru to místy má, ale hororové to je jen velice lehce - tedy pokud divák intenzitu strachu neměří lekačkami, které byly v tomto případě jednak děsně laciné, ale navíc vcelku nefunkční. Herecky je to ale dost v pohodě, za obsazení poměrně neznámé Sarah Bolger velkej palec nahoru a ani s Oliví Wilde se nic nezkazí, byť její herecký potenciál je mnohonásobně vyšší. Českej název jako tradičně úplně mimo. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Trochu slabé hodnocení. Nakonec to nebylo tak špatné. Připomnělo mi to Hráče se smrtí. Skupina vědců se snaží najít způsob jak oživit mrtvou bytost. To se . jim sice povede, ale ne bez vedlejších účinků. Začnou totiž v laboratoři postupně umírat... Atmosféra je docela dobrá a lekačky jsou celkem standardní. Oživuje to kouzelná Olivia Wilde :) "Otevři ty dveře!" ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Tvrdenie, že ľudia používajú iba 10 % svojho mozgu, je bežný mýtus, ktorý by vedci s kapacitou uvedenou vo filme určite vedeli. Moderné výskumy dokázali, že celý náš mozog je v neustálej činnosti. (Arsenal83)
  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita v USA. Natočení filmu trvalo tvůrcům necelé dva měsíce. (willy1)

Reklama

Reklama