Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (351)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Keby "pan reziser" a "umelec" Hrebejk /Pelisky, Musime si pomahat/ natocil 3hodinovu kravinu o nakladani hnoja na vlecku, tak miestne ynteleguany a filmove teoretiky -elitari /Madsbender, Bluntman - pri hodnoteni takehoto filmu ich spoznate podla 3. a viac hviezd/ budu zase vypisovat svoje pseudoynteleguanske blaboly o tom, ako genialne zobrazil maestro Hrebejk zaparkovanu hnojovu vlecku vo dvore a akymi krasnymi vidlami sa bude hnoj kydat. Popripade by sa zacalo kecat a rozoberat to, kolko kil hnoja sa vojde na jednu lopatu a pod akym uhlom /30 stupnov, 60 stupnov/ je najlepsie tie vidly zapichnut do hnoja + kolko kg by vazil furik plny hnoja. Pri tom vsetkom by sa stale len vyvazal hnoj! Jo, jo - aj ja uznavam Hrebejka. Uznavam mu cestne miesto medzi polojeblymi reziserskymi picusmi typu Uwe Boll pripadne Ed Wood Jr. "Maestro" tu zase natocil 77 minutovu jebnutu picovinu pre dementy,  kde sa divak bude xmrti nudit a stihne pri pozerani filmu mimochodom aj : nachystat a nakalat drevo, pozametat pivnicu, vyniest smeti, umyt riady a povysavat 2 -3 izby. Jo, a nieco aj k filmu by som mal : ako pise Jeho Vysost, Majster Humoru na csfd Strejda Verbal - xbliti : 0 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ročně jde u nás do kin 35-40 filmů. Bohužel vynikajících je z nich pouze 5-10 kousků! Zbytek se pak řadí do brakové skupiny, po které neštěkne ani pes. Nikterak tomu není ani u "Zakázaného uvolnění". Větší nudu jsem za posledních 77 minut neviděl. Vyprávění nevěsty a její družičky v pošmurné hospodě jak kdo koho přefik apod, mě fakt nebere! 15% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hřebejk v jednom roce natočí naprosto ultimátní studnici psychologie s názvem Líbánky, aby rok na to natočil dialogové okénko do světa slepic. Proti těm herečkám vůbec nic nemám. Dokonce bych si přál Hanu Vagnerovou vídat v pořádných filmech klidně i častěji. Jenže to co tam předváděly pohromadě, z toho jsem byl prostě hotovej. Když vídám podobné slepice v hospodě, většinou se stáhnu do ústraní a nejčastěji odcházím, protože mi v tu ránu zkurvili celej večer. Takhle mi ho zkurvili jenom na pohovce, což je jediné štěstí tohoto filmu. Po druhé ho ale doufám už nikdy v životě neuvidím. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám si říkat, jestli si náhodou Hana Vagnerová nevybírá tento typ filmů záměrně. Jako obvykle byla tím jediným, na co se dalo dívat (i bez svrchního obličeje), jinak to byla čirá katastrofa s mizernými hereckými výkony, scénářem, proti kterému byla "Žena za pultem" naprostým vrcholem světové televizní tvorby, a humorem hodným i velikána, jakým je Mistr Troška. Víc jak hodina života, kterou jsem mohl využít k mnohem příjemnější činnosti (bušení čelem do zdi nebo zapichování jehel pod nehty). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Hřebejkův největší kariérní fail. Hrůzův hudební doprovod je jediným highlightem filmu, jinak je Zakázané uvolnění mnohem větší fraškou, než kterou Nova vyplodila v rámci Troškových trilogií Kameňák a Babovřesky. Tímhle filmem pravděpodobně odstartoval můj odpor k Haně Vágnerové. Absolutní ztráta času a nesmyslná česká “jízda” i trapné dialogy v rámci hospodských scén. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Zakázané uvolnění (anglicky „icing“) je nedovolený způsob hry v ledním hokeji. (sator)
  • Natáčení začalo 21. července 2013 v Ostravě a v okolí. První klapka padla v bohumínském klubu Bublina, který ztvárnil filmovou hospodu. Točilo se také v Radvanicích a na zámku Šilheřovice. (Missa08)
  • "Zakázané uvolnění" je mj. nejen název pro píseň, ale i druh blíže nespecifikovaného alkoholového nápoje. (Terva)

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama