Reklama

Reklama

Záhadný virus zasáhne odlehlou základní školu. Z nevinných malých školáků se rázem stává roj na vnitřnostech si pochutnávajících zrůdiček. Nevyjímaje vnitřnosti učitelů a zaměstnanců této základky. Přeživším dospělým tak začíná osudový boj o holé přežití s bandou malých zombie breberek. (geklon)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (87)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je příjemné vidět Elijaha Wooda jak z velkolepé fantasy trilogie se okamžitě přemístil k žánru Horor a velmi mu to sedí. V Maniakovi exceloval, zde je spíše takové trdlo, dokonce ve filmu dostane narážku na Pána prstenu, ale zábavná tlama to bezpochyby je. Cooties v mých očích vyniká především neotřelým originálním nápadem, kde Zombie mohou být pouze děti, na druhou stránku mě poměrně zklamaly masky, Zombie děti mají pár červených temper na tváři a tím to hasne. Gore zde nějaké také je, ale až na pár scén vyzní lehce uměle. Hlášky občas fungují, postava tělocvikáře, Elijaha či podivína je obsazena na jedničku, zbytek je takový hororový standard. Bavil jsem se, ale v každém atributu se jelo pouze na půl plynu.Story 6/10, Atmosféra 5/10, Gore 6/10, Vizuál 6/10, Akce 7/10, Zábavnost 7/10 65% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie od scenáristů hororových sérií "Saw" a "Insidious" a televizního komediálního hitu "Glee" o základce, kde se děti promění v krvelačná monstra, a do toho kupa známých tváří z populárních filmů a seriálů. Zdánlivě ideální recept na dokonalý film se bohužel v praxi proměňuje do tuctového a paradoxně neosobitého produktu. Z každé minuty snímku trčí okatý konstrukt a snaha rádoby nekonformitu, protože tu učitelé masakrují děti, ale při tom je vše vedené v rovině maximální přístupnosti, předvídatelnosti a unylosti. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

S vizáží nakažených dětí si tvůrci mohli ještě trochu pohrát, aby vypadaly o něco víc rozpadle a strašidelně, čím by film fungoval o něco lépe i jako horor, ale kromě této výtky se jedná o takřka ideální hororovou komedii. Velmi schopně natočenou, dobře herecky obsazenou a vtipně napsanou. Klidně bych si s těmito postavami dal i pokračování. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Neobvykle vtipná zombíkárna, ve které se na zombie přeměňují pouze děti a díky tomu je to zábavnější než normálně a aby to bylo ještě více zábavné, tak na druhé straně barikády stojí učitelé, které musí čelit hordě nenažraných, cukroví i maso milujících malých potvůrek. Začátek se sice rozjížděl pomaleji, ale ke konci se to rozjelo na plné pecky. Stoprocentní to není, ale rozhodně mezi ty nejlepší patří. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vcelku som sa na to tešil. Whannella mám ako scénaristu a herca pomerne rád. Hlavne za jeho zárezy vo Wanovej tvorbe. Cooties majú výbornú prvú polovicu. Naozaj že výbornú. Akonáhle sa dostávame do akčnejšej časti v škole je to ešte zvládnuteľné aj keď na zombie komédiu je tam málo komédie a tie nechutnosti sú tiež skôr typické ako zaujímavé. Potom sa ale dostávame von z areálu školy a odvtedy to stráca šťavu, ale aj smerovanie. Koniec je useknutý len preto aby sa nepovedalo. Nič sa nestane, nikto poriadne nezomrie a strašne sa to drží šablóny všetci prežijú( aj keď v tomto prípade by sa hodila iná šablóna). Wood je super, Pill je roztomilá ale najlepšou postavou je Whannell v úlohe spomaleného, alebo inteligentného podivína. Stráviteľná jednohubka na zabitie večera. Malo to ale omnoho väčší potenciál. Zasrané Chicken Nuggets!!! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • I přesto, že Miles Elliot hrál postavu jménem „Dink“ a je tak napsaný i v titulcích, nikdo ve filmu ho nenazval jeho jménem. (Polgedney)
  • Světovou premiéru měl film na Sundance Film Festival 18. ledna 2014 v Park City. (Ampi)

Reklama

Reklama