Reklama

Reklama

Záhadný virus zasáhne odlehlou základní školu. Z nevinných malých školáků se rázem stává roj na vnitřnostech si pochutnávajících zrůdiček. Nevyjímaje vnitřnosti učitelů a zaměstnanců této základky. Přeživším dospělým tak začíná osudový boj o holé přežití s bandou malých zombie breberek. (geklon)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (87)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

3 hviezdy tomu dám, ale ináč u mňa veľké sklamanie. Naozaj sa to držalo až príliš pri zemi. Za najlepšiu scénku vlastne považujem chlapčeka bez čeľuste a jeho následnú likvidáciu. A to sa mi zdá trochu málo. Masky celkovo chabé a toho gore tiež veľa nebolo. Keby sa to tvárilo trochu vážnejšie (ako povedzme britský The Children), bol by som nadšený. Keby sa to odtrhlo z reťaze a pribudla by poriadna masakráž, pričom by sa zapracovalo aj na maskách (ako Dead Snow), taktiež by som bol spokojný. Lenže toto mi prišlo hororové tak na 20%, zvyšok bol čisto komediálny. Takže občas som sa zasmial, ináč nič viac a nič extra pre moje chuťové poháriky... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Brutálně nudný pokus o komedii s jedním kvalitním vtípkem o Clintovi Cuntovi a tím to haslo. Přehrávající protivné děti, ještě více protivnější a přehrávající dospělí, celé absolutně bez vtipu a nápadu, natož elementárního odlehčeného napětí, do toho nudný lineární scénář, ve kterém se děj přesune z kabinetu v přízemí školy "až" do kabinetu v podkroví školy, aby se těsně před koncem odjelo někam do skladiště mimo areál a tam to utrpění skončilo. Dialogy, které to vyplňují doslova ubíjí chuť to vůbec dokoukat. Film evidentně není určený pro děti, ačkoliv v něm převážně hrají jen ony, ale dospělí se z něho tak akorát poserou nudou a trapností. Z filmu jsem si vzal jen ujištění, že Wood se solidně nakročenou kariérou už jen vylízává zbytky z konzerv v těchto předem ztracených projektech, tlusťoch z Lostu je na tom po opuštění ostrova ještě hůř a Wilson, který po celý Kancl prokazoval cit pro vtip, se tady mění v absolutně nevtipného kreténa, který předvedl snad nejtrapnější parodii na tělocvikáře, kterou jsem kdy viděl. Zkrátka a dobře, absolutní sračka! 10% ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No já se tedy bavil, je to vtipný, je to i originální a vyhne se to i kliše, prostě paráda ! Mnozí vyčítají Elijahovi Woodovi že už se nevydává na žádné výpravy a nežmoulá nějaký laciný prsten, ale já sem rád že se Wood vydal směrem k hororům, však v Maniacovi byli naprosto fantastický . Ale je trochu škoda, že v tomhle filmu působí trochu zastrčeně, skoro až nevýrazně, ano má tady nějaký fajn hlášky a snad i nějaký děcko sejmul, ale všechnu pozornost na sebe strhává trenér Wade, hází jednu hlášku za druhou a má hrdinskou akční scénu a je to pro mně tahoun tohohle filmu. Co se týče akce, sou tu sice jen dvě akční scény, ale stojí za to, jedna s trenérem jak sem výše psal, no a pak je to tu ta druhá na chodbě s Mr. Hatachi, tenhle školník nebo co sakra byl zač, na té chodbě předvedl fantastickou akční scénu s koštětem a se sekáčky na maso, ta jeho série kopů a úderů, byla perfektně sestříhaná a natočená. Jen škoda, že to bylo tak krátké, chtělo by to jednak delší a za druhé chtělo by to pokračování, pač ten konec......no prostě pokračování musí být. Co se týče klišé, to tu skoro žádné neni, umře pár lidí kteří stejně nikoho nezajímají a přestože se to odehrává jak divák očekává, tak nestanou se věci, které by se v jiných filmech staly. Docela sem měl nepříjemný z těch děcek, jak se smály, jak se inteligentně chovaly a jak byli rychlí a agresivní, gore celkem slušný, sice ho neni moc, ale je pěkný a dobře se na něho kouká. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hezky natočená ptákovinka. Líbivá, barevná a s natolik trhlými postavami, že se starají o drtivou většinu humoru. V tomhle směru jistě kraluje šáhlý biolog v podání Leigha Whannella a tělocvikář s vlastním jazykolamem (dual reeow weeow). Samozřejmě nechybí blonďatá buzna a Frodo coby rádoby spisovatel Clint. Píšu CLINT, ne CUNT. Horší už je to se stránkou hororovou, protože, ač je tu nakažených fakanů poměrně dost, spousta infekce se tu přenese jen skrz škrábance a pár kousanců. Mno a s tím souvisí i největší kámen úrazu; harantů tři prdele a jejich masakr se smrsknul do jednoho mozku a rozpáraného břicha? Ale fuj, to se přece nedělá! ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Clint prichádza do školy vo svojom rodisku, aby tu na pár dní zastúpil chorú učitelku. Hneď po príchode do školy zistí, že škola je plná rozmaznaných a nevychovaných detí, ktoré nemajú problém vynadať učitelovi do tváre. Ale čakajú ho ovela horšie veci, pretože jedno z dievčat je nakazené vírusom, ktorý mení deti v krvilačné Zombie monštrá. - Moje hodnotenie je vysoké, ale napriek tomu som z tohto hororu mierne sklamaný. Najviac som sklamaný z hereckých výkonov. Objavili sa tu pre mňa samé známe mená, ale ich výkony pre mňa nedosahovali ani priemeru. Najviac som sklamaný z Jorgeho Garciu, ktorého som predtým, ako som sa stal závislým na hororoch, miloval v Lost. Tešil som sa na jeho humor aj v tomto horore, ale on dostal úplne nezmyselnú úlohu, bez ktorej by sa to celé zaobišlo. Po vizuálnej stránke vyzerá všetko velmi dobre, aj masky sú celkom pekné a gore scény neukazujú vela, ale keď už niečo ukážu, nejedná sa o úplnú katastrofu. Nenájdu sa tu žiadne chytlavé alebo zaujímavé soundtracky. Humor občas zafunguje, ale celkovo to nebolo extra vtipné. Páčilo sa mi, ako Elijahovi skomolili meno z Clint na Cunt ( v preklade pi*a). Napriek tomu, že sa tento horor nevydaril úplne podla mojich očakávaní, dúfam, že Elijah Wood sa k hororu ešte vráti, pretože známi herci môžu dostať tento žáner medzi ludí. Pretože vždy je lepšie pozerať horor, ako nejaký komerčný nezmysel! + herec z Open Windows + herec z House of 1000 Corpses a The Boy + Leigh Whannell + herečka z Ouija + herečka z Paranormal Activity 4 a The Boy ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Po titulcích následuje ještě krátká potitulková scéna se školníkem. (cze.Oi)
  • Světovou premiéru měl film na Sundance Film Festival 18. ledna 2014 v Park City. (Ampi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno