Reklama

Reklama

Tripp je středoškolák, kterého baví přestavovat stará auta na monster trucky. Jednoho dne objeví neuvěřitelnou věc - podivného tvora jménem Creech! Aby nového uličnického kamaráda skryl, zavře ho Tripp pod kapotu svého nejnovějšího auta - ze kterého se tak stává opravdový MONSTER truck! Společně se tahle dvojka vydává na divokou a nezapomenutelnou jízdu, jejímž cílem je najít ztracenou Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružství plné humoru a akce, které jen tak nezpomalí. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 4

Recenze (71)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Občas si u filmů dělám srandu z toho že vypadaj jak napsaný pětiletým dítětem, tak tady máte film který vymyslelo dítě čtyřletý. Je to očividně mířený na děti ale nějak si nedokážu představit sebe jako malýho jak mě tohle baví. Čiší z toho taková osmdesátková naivita která se ovšem mísí s hodně blbým scénářem. Hlavní hrdina je nesympatickej dement co lidi kolem sebe jen využívá, jmenovitě třeba toho zrzavýho buřta kterýho v první scéně ignoruje a následně mu na konci filmu zabere dílnu a ukradne auto. Chapadlák je takový typický monstrum pro děti, pobavilo mě když tam uvažovali nad tim že ho předaj vědě na což ten hlavní teplouš odvětil NEDÁM JIM HO AKORÁT BY DO NĚJ ŠŤOURALI JEHLAMA načež šel a zabarikádoval ho dovnitř auta :)))) Plusem je asi to že i přes blbost tohohle filmu mi nedělalo moc problém vydržet do konce a taky jako vždy hezká Jane Levy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vyloženě okopírované rodinné "E.T." dobrodružství sráží zejména samotný pošetilý nápad jak od 4letého kluka (oh, wait…), že kamarádský inteligentní "chapadlovec" z podzemí chlemtá ropu a místo motoru pohání obstarožní truck. Řemeslně ovšem tato volovina dosahuje takové úrovně, že s výjimkou předigitalizovaného finále a nejapných dětinských fórků odfrčí se všemi slušnými automobilovými honičkami překvapivě rychle, plynule a bezproblémově. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred 30timi rokmi by išlo zrejme o hit medzi mladými. Lenže pred 30timi rokmi, by zrejme nevznikol z dôvodu nedostatočných trikových technológii a pokiaľ áno, asi by to nedopadlo na pohľad dobre. Ide o klasickú ,,spielbergovinu,, ( ak môžem tento žáner takto nazvať ), akoby časom prenesenú do dnešnej doby, ponúkajúc non stop zábavu, s negatívom jediným. A to tým, že si vlastne dnešného diváka nenájde ( viď tržby ). Možno pred 30timi rokmi. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Už samotnej námět je dost absurdní a je to viditelně cílené spíš na děcka, čemuž odpovídá i scénář, který si s logikou příliš hlavu neláme. Honičky v monster truccích jsou ale zábavné a potvůrka v ústřední roli více než roztomilá. Lucase Tilla mám rád jako novodobého (a mnohými nenáviděného) MacGyvera, takže mě jeho prkennější herectví nepřekvapilo. Ze začátku jsem měl naopak trochu problém s Jane Levy, ale i ta se nakonec vybarvila. Na jedno zkouknutí dobré, ale vlivem jednoduššího a na menší děcka zaměřeného příběhu a vynuceného přehrávání to na dospěláka tolik nefunguje (jako např. E.T.). ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No jo, typickej rodinnej film. Pro děcka jak dělaný. I když aji ty už dokážou prokouknout tu hromadu klišé, takže když začaly reklamy, chtěly to vzdát. Obětuju za to 2 hvězdy - jednu za ten původní (i když né moc promyšlenej) příběh s monstry z podzemí, druhou za akční scény samotných monster trucků (akční = dětsky akční). Ty dvě hvězdy dávám z protekčního dětského pohledu. Jako dospělej bych tomu dal o hvězdu míň... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve městech Chilliwack a Kamloops v Kanadě. (willy1)
  • Zhruba půl roku před premiérou vyšlo najevo, že film vychází z nápadu čtyřletého syna jednoho z šéfů společnosti Paramount. (Nach)
  • Film měl jít původně do kin už v květnu 2015. Následně se premiéra posunula na 25. prosince stejného roku. Další termín byl 18. březen 2016 a do kin se nakonec šlo až v lednu 2017. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Reklama

Reklama