Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

matestlust 

všechny recenze uživatele

To je taková roztomilá blbůstka,která určitě neurazí...Žádná krev,žádné nahotiny(na což jsem osobně u TROMY celkem dost zvyklý),minimum vulgárních výrazů.Klidně byste mohli nechat koukat děti,aniž byste se báli o nějakou psychickou ujmu.Příšera je spíš vtipná,než strašidelná,vydává parádní zvuky:).Pár náběhů na napětí sem ale také zaregistroval...No,rozhodně to není tak špatné,aby to nestálo za zmíňku. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Na legendární TROMU je Příšera z šatníku docela normální film. Béčkový horor, který naurazí, ale bohužel ani nějak zvlášť nezaujme. Všechna zásadní braková tromovská poznávací znamení se kamsi vytratila (amatérské herecké výkony, hektolitry krce, nahé buchty, rozpočet krachujícího stánku s pikadory....), i když přeci jen...no, ale rozhodně to nemá na zásadní díla typu Terror firmer a spol.. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Příšera ze šatníku je jasný pokus o poctu hororům 50. let. Odpovídá tomu styl, postavy i způsob vyprávění, ale bohužel na to nestačí režisérův talent. Postavy jsou otravné (malý génius, starý génius s xylofonem, hlavní hrdina alias Clark Kent?) a příšera prostě k smíchu (mix gorily a vetřelce). Navíc zde není ani kapka krve, ani troška gore, kulky a bomby nedopadají a prostě celkově to byla pořádna pitomost. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Já se na tuhletu podivnost fakt moc těšila! On už ten název Příšera z šatníku naznačuje, že zřejmě půjde o hooodně kvalitní film. A já mám takovéto prapodivné úchylárny čím dál tím raději; člověk nemusí nad ničím přemýšlet, protože tyto filmečky žádnou hloubku nemají a tak se aspoň můžu bavit nad všelijakými podivnostmi. Takže máme tu gumovou příšerku, která zabíjí dospělé, děti i zvířátka a vybírá si k tomu především šatníky. U toho vydává divné zvuky, a když někoho morduje, ze skříně létá všechno oblečení. Ale pozor! I příšera má své city a tak se nám zamiluje. A je to buď ženská, nebo to taky může být homopříšera, račte si vybrat sami. Samozřejmě ji nezabije žádná armáda na světě! Taky komunikuje pomocí xylofonu, nebo jak se ta hudební věc jmenuje a na tenhle druh komunikace nepřijde nikdo jiný než geniální vědec, který se jen čistě náhodou podobá Einsteinovi. Pak bychom tu měli novináře, který se taky asi náhodou jmenuje Clark a vždy, když si sundá brejle, jsou z něho vlhký nejenom ženský, ale i naše příšerka. Nejlepší z celýho filmu je ovšem šišlavej policajt, žvýkající a všude vyplivující tabák. Jen škoda, že ho šatníková obluda dostane tak brzo. No a to bychom měli. A já už se těším na další šílenosti, které mi Troma nabídne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je těžký. Je to film na jednu i na pět hvězdiček. Záleží na úhlu pohledu. Každopádně, nikdy jsem nic takového ještě neviděl. Tohle je překvápko i na Tromu. Z šatníků vylézá a po městě se jako slimák šine cosi, co vypadá jako otravně řvoucí přerostlé zubaté hovno. Kromě toho tu je trochu detektivky, nějaká ta love story, samozřejmě taky (podle vašeho vkusu) i spousta humoru různého ražení. Což dohromady dává trochu netradiční koukatelný film. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno