Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Tak ako mnohí diváci zo Slovenska a Čiech tak aj ja som vďaka Filmagu objavil fenomén Troma a Monster in the closet je moja prvá skúsenosť s touto spoločnosťou produkujúcou filmy kategórie všetkých písmen abecedy okrem A. Napriek tomu že je vo filme neuveriteľná jedna ľakačka, to za horor až tak nepovažujem. No ako komédia ma celkom pobavil. 2* za večne odpľúvajúceho šerifa a perfektnú "psycho-parody" scénku v sprche. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavná a roztomilá TROMAsračka. Parodování Psycha bylo dobré, pár dalších momentek taky, apokalyptický závěr se svou pointou vyloudí nevěřícný úsměv, ale není tu žádný extrém, který by mě nutil koukat na příšeru znovu. A že to není příšera ledajaká. :) P.S.: Zaregistrovali jste Supermana? ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Tento film sa neberie ani na chvíľku moc vážne. Človek, ktorí bude čakať riadnu porciu tupého humoru, gore, nechutností a erotiky bude sklamaný. Namiesto toho sa stretávame s milým a naivným príbehom, ktorého mierne natvrdlý protagonisti sú konfrontovaný s príšerou, ktorá pripomína zmutovaný produkt rannej návštevy toalety. Príjemná zábava, ktorá neznechutí...čo je u Tromy nezvyk :) 65 % ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď sa pri začiatočných titulkoch objavilo meno Lloyd Kaufman a Michael Herz, už som vedel, že je dobojované a len som čakal aké Tromacke nechutnosti si pripravili teraz. No tento krát si žiadne nechutnosti nepripravili. Bola tu jedna nepodarená príšera, ktorá okrem jedného zahryznutia dokázala len ťarbavo chodiť alebo vyhadzovať veci zo šatníka. Neskutočne nudné a na Tromu aj totálne nezaujímavé. Neviem čo bolo týmto dvom pánom, keď dali zelenú takému totálne zbytočnému filmu. Keby tu bol aspoň nejaký vtip, ale babrák, ktorý vyzeral ako Clark Kent tu mohol trocha narobiť poplach, ale to by nemohol byt taký mdlí až tupý. Celkom som si myslel, že film aspoň niečo ukáže po hororovej stránke aspoň na konci a vobec nič neukázal. Za toto mdlé predstavenie môžem dať ledva slabú 1*. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Další skvostné Z-tko od společnosti toxických sračiček- zvaných TROMA. Absolutně nechápu důvod existence tohoto výtvoru, jenž ukázal náhled filmu, ve kterém selhalo úplně vše. Příšera je hrozná, hudba otravná, herecké obsazení primitivně debilní a stupidní dialogy tradičně nezklamaly. Kamera a střih jsou žalostné. Kdejaký amatér, natáčející svatby, by je strčil do kapsy. Marně přemýšlím nad nějakou drobností, která by se postarala o lepší hodnocení. Možná půl bodu dám za tu humornou myšlenku o dobíjení sil v šatníku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama