Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavná a roztomilá TROMAsračka. Parodování Psycha bylo dobré, pár dalších momentek taky, apokalyptický závěr se svou pointou vyloudí nevěřícný úsměv, ale není tu žádný extrém, který by mě nutil koukat na příšeru znovu. A že to není příšera ledajaká. :) P.S.: Zaregistrovali jste Supermana? ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Další skvostné Z-tko od společnosti toxických sračiček- zvaných TROMA. Absolutně nechápu důvod existence tohoto výtvoru, jenž ukázal náhled filmu, ve kterém selhalo úplně vše. Příšera je hrozná, hudba otravná, herecké obsazení primitivně debilní a stupidní dialogy tradičně nezklamaly. Kamera a střih jsou žalostné. Kdejaký amatér, natáčející svatby, by je strčil do kapsy. Marně přemýšlím nad nějakou drobností, která by se postarala o lepší hodnocení. Možná půl bodu dám za tu humornou myšlenku o dobíjení sil v šatníku. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tromovske uchylne shity fakt nemusim no toto bolo pomerne neskodne a pozeratelne. Samozrejme cecko jak remen s odpudivou gumovou priserou v hlavnej ulohe ale herci boli v ramci moznosti fajn, parodovanie Supermana, Votrelca, Psycha, King Konga ci Blizkych stretnuti tretiehu druhu pobavilo a feeling 80. rokov tomu tiez pridal na krase. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Stanley Lloyd Kaufman a jeho Troma Entertainment vyprodukoval další kultovní zábavný snímek, který ve své fantazii takřka vstoupil do dějin. Kdo nezná Tromu, nemá šanci pochopit. Tvůrci si vzali na paškál několik ve své době velice populárních filmů (Superman, Psycho, Blízká setkání třetího druhu, Vymítač ďábla, Godzilla, atd) , vybrali určité scény a zakomponovali je do tohoto unylého příběhu, kde svět fantazie zbořil veškeré hranice. A návštěvníci autokin měli o zábavu postaráno. Jedná se o parodii zcela ve stylu Tromy a velice povedenou. Spousta hlášek, jistá naivita a kouzlo nechtěného. Film, na který někteří budou koukat s otevřenou pusou a někteří se budou výborně bavit. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém uvažování, jestli dát ** nebo *** jsem se nakonec rozhodl pro tříhvězdičkové hodnocení. Jo jasně, je to blbost, která v některých momentech i pořádně nudí ale přesto mi to nedá....třebas při sprchovací scéně, která parodovala už mnohokrát omívanou scénu z "Psycha", jsem se neudržel smíchy. Nebo mě pobavil vědec, který podezřele vypadal jako sám Albert Einstein....k tomu navíc reportér, který vzdáleně napodobňuje Supermana. A jen tak namátkově se jmenuje Clark. Prostě to a řada jiných věcí mě utvrdila v dojmu, že *** budou pro tento Troma parodický horor naprosto optimálním hodnocením. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama