Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller postavený na profláklých otravných hollywoodských klišé, které z očekávaného možného napětí nakonec dělají stokrát přežvýkanou a viděnou selanku, dobrou leda tak pro zabitý zimní sobotní večer. Zase jeden promarněný námět v marném filmu. Škoda. Prostě průměrný film - nic víc, nic míň... Dvě a půl hvězdičky - za ten konec s palcem dolů... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem býval pěkně nekritický týpek, když jsem i k tomuto filmu kdysi dávno choval nějaké sympatie. Na tři hvězdičky, kterými jsem ho původně ohodnotil totiž neměl ani náhodou. Celý scénář na mě působil poněkud naivně, Stuart Townsend mě vůbec nebavil a logika místy silně pokulhávala. Hlavnímu záporákovi připravil scénárista dvě základní výhrůžky: "Když mě zastřelíš, tvá dcera zemře." a pro intimnější chvíle: "Když mi ho uřízneš, tvá dcera zemře.", a na tom se podle mého celovečerák postavit nedá. Dva kousky hlavně za Kevina Bacona A Charlize Theron. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Obsazení vypadalo lákavě a tak jsem se s chutí vrhl na tento thriller, jenže velmi záhy se ukázalo, že tentokrát to bylo asi to jediné – čím mě dokázal film zaujmout. Samozřejmě pokud nepočít sexy Charlize Theron, která je v černém prádélku k nakousnutí. Bohužel se tvůrcům moc nedařilo udržet přijatelnou atmosféru a místy to byla neskutečně nezáživná nuda. Snad kdyby se výrazněji zkrátila stopáž… 40% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Podľa zbesilého šibrinkovania kamery predpokladám, že kameraman aj režisér išli na rovnakom matroši ako scenárista a zrejme aj Bacon, ktorý bol hrozne nepresvedčivý ako záporák. Aspoň to lietadlo na diaľnici prinieslo trochu vzrušenia, inak príšerný B-čkový triler, ktorý nezachránila ani ako vždy nádherná Charlize. 30% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neviem, cim to je, ze Kevinovi Baconovi idu velmi dobre zaporne role, ale budiz. V tomto filme opat exceluje, a to vsetko za doprovodu slusneho scenara, slusnej rezie Luis Mandokiho, krasnej sexice Charlize Theron a Dakota Fanning tiez nie je na zahodenie. Slusne, ale hranice priemeru to v nijakom pripade neopusti : 69 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Původní název měl být 24 Hours (24 hodin), ale byl změněn, aby se nepletl se seriálem 24 hodin (v originálu 24). (HappySmile)
  • V původní verzi scénáře byla Abby diabetička, ovšem v tomtéž roce se objevil film Úkryt (2002), ve kterém byla jednou z hlavních postav také dívka diabetička, takže nakonec byla Abby změněna na astmatičku. (HappySmile)

Reklama

Reklama