Reklama

Reklama

Detektiv Kenner vyšetřuje případ zneužívání mladé dívky. Přiznal se k tomu její otec, který si ale nic nepamatuje. Detektiv spolu s psychoanalytikem pomalu odkrývají důkazy o činnosti satanistického kultu, který má na svědomí mnohem více trestných činů... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer

Recenze (180)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti veľmi zaujímavý a zjavne dosť nepochopený film. Amenábar si po Hlase mora a Agore opäť zobral na mušku nejakú "kresťanskú traumu", tentoraz vieru v satanistické sekty. A opäť ju šikovne rozkladá a ponúka racionálne vysvetlenia, vnáša do hystérie hlas rozumu. To všetko zabalené do štýlového retro satanského thrilleru s veľmi precíznou vizuálnou stránkou. Nemá to tú údernosť ako predchádzajúce režisérove filmy, ale rozhodne je zaujímavé sa nad všetkým zamyslieť. Aj nad tézou, že Satan vyhrá v okamihu, keď nás donúti uveriť, že neexistuje. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Největší překvapení bývá ve snímcích o kterých nevíte, že existují. Regression je toho typický příklad, viděl jsem odkaz ke stažení, následně hereckou sestavu Ethan Hawke a Emma Watson a jako poslední thriller a horor. Jako lákadlo dostačující a prvotní pocit výborný, jelikož od prvních minut má Regression skvělou atmosféru, kterou si naštěstí drží až do závěru. Já osobně bych vymazal žánr horor a místo toho bych dosadil krimi, jelikož je to dosti matoucí. Nemám problém s hereckými výkony ba naopak v béčkovém provedení vidět skvělé herce se nepoštěstí každý den. Pokud se vyjádřím k ději budu hodně spoilerovat a to by byl sakra průser, takže to úplně vynechám. Přiznám se, že jsem do samého závěru netušil pravdu nebo oč vlastně jde a díky tomu si mou pozornost snímek držel celou dobu. Možná bych závěr provedl trošku jinak, ale i přesto převládá spokojenost. Mohl bych zkritizovat pár věcí, ale proč? Po dlouhé době půjdu proti proudu .. 7/10 = 78% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem tušil nějakou levárnu a taky že jo, film o ničem. Navíc s trochu zvláštním, jakoby kostrbatým scénářem, což by ovšem na druhou stranu mohlo být vlastně považováno i za plus, tahle "nehollywoodština". Film zbytečný a o ničem, ale stojí za to už jen kvůli dobrým, nebo aspoň zajímavým hercům. Hawke se mi hodně líbil, pro zasmušilé tragické hrdiny mám slabost, ale úplně nejvíc se mi líbila uplakaná Hermelína Potterová ve svém staromódním kabátku a punčochách, kdyby mi bylo dvacet, hned bych se s ní chtěl oženit. A po tomhle filmu už si myslím konečně zapamatuju její pravé jméno. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film na hranici thrilleru a lehčího hororu. Výborní herci, výborný režisér, pěkná kamera, hudba a výprava se marně snaží zamaskovat slabý scénář. Ten příběh totiž těžko utáhne takovou stopáž. Prostřední část (no skoro hodina) je sice akční, pořád se něco děje, ale vy máte chuť posunout film o půl hodinku dopředu, protože je to nuda. Hlavní vyšetřovatel jezdí z místa na místo, pořád prší a děj se nehýbe. Konec je fajn, ale málo úderný. Prostě pointa podaná hrozně vlažně a odtažitě. Nebyl to špatný film a asi si ho budu ještě nějakou dobu pamatovat. Otázkou je, jestli v dobrém, nebo ve zlém. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Detektivu Bruci Kennerovi(Ethan Hawke) se dostává do rukou případ, kterej mu nedá spát. Zdá se totiž, že tenhle případ je součástí něčeho mnohem většího. Vše by totiž mohlo mít spojitost se satanistickým kultem. Víc to asi rozvádět nebudu. Možná jen dodám to, že film byl údajně inspirován skutečnými událostmi. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Madridu a Torontu. První filmovací den byl 16. 4. 2014, dle plánu pak mělo natáčení skončít 12. 6. 2014 v Torontu. (Weasley)
  • Vo filme sa objaví plagát poľskej metalovej skupiny „Behemoth“ z roku 2014, ale príbeh sa odohráva v roku 1990. (Arsenal83)
  • Natáčať sa začalo presne na 24. narodeniny Emmy Watson na University of Toronto Mississauga, ktorá v ten deň na sociálnej sieti napísala: "Dnes je prvý deň natáčania Regression - veľmi cool darček k narodeninám xx." (Arsenal83)

Související novinky

Emma Watson nepřítelem státu

Emma Watson nepřítelem státu

26.06.2015

„Hermiona" pokračuje v zajímavých kariérních rozhodnutích. V minulých letech zkusila Charlieho malá tajemství nebo Aronofskyho Noema, v nejbližší době ji pak uvidíme s psychologickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama