Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Že to bolo stupídne natočené pochopím ale nepochopím ako môže hrať 27 ročný herec 19 ročného školáka. To je také americké... :/

na příspěvěk reagoval iWoman

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Takže takto, madam sa zabavila s mladým susedom a keď mala znášať dôsledky svojho nerozvážneho správania, zrazu chcela svoj čin "vymazať" a všetky stopy zahladiť... ale takto to v živote nefunguje, najprv treba rozmýšľať a až potom konať. Hoci si neviem predstaviť, že by sa dospelá žena (ešte k tomu učiteľka) takto správala, ako nejaká teenagerka !

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Takový průměr - nenudí, neurazí, ale podruhé to vidět netřeba. Jen závěr mi přišel nějak divně uplácaný - jako snaha nacpat tam všechno , co zrovna koho ve štábu napadlo. 

OscarH.

OscarH. (hodnocení, recenze)

By me zajimalo, kdy na CSFD bude povolene hlasovani ? Uz jsem to videl pred tydnem, ale nemuzu zde nic...

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Konečně někdo natočil film, který bude definovat slovo MILF pro širokou veřejnost.

Reklama

Reklama