Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (148)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nefunguje naprosto v ničem. Nápad asi dobrý, ale zápletka dramatického filmu, vážného jak zlomená noha ředitele obchoďáku se stojacími lampami je strašně nudná (cítíte v tom něco směšného? Ne, jistěže ne. Stojací lampy, ředitel, i jeho zlomená noha jsou velmi nudné). Loser musí být loser jen natolik, aby bylo jasné, že je nic jen kvůli nepřízní počasí a stačí jen aby slunce zalezlo za mraky, zvedl se vítr a klesla teplota pod nulu a vytře vám prdel každým, kdo si jím otíral boty. Tady je ale ta zbytečnost hlavního hrdiny úplně hmatatelná. Strašně prostupuje každým okamžikem. Ani jakýs takýs nápad na konci to nezachrání. Sandler mi tu byl tak neskonale nepříjemný, že jsem začal litovat, že ho vlastně mám rád, a že směr, kam se jeho kariéra ubírá, by leckomu mohl zlomit nejen nohu, ale i vaz. Tento film byl tak špatný, že ho možná nějaký ředitel obchodu se stojacími lampami napsal na neschopence, když měl zlomenou nohu. Nebo možná Sandler bude prodávat lampy, až si zlomí vaz. Omlouvám se za tento komentář. Ale úplně stejný vyčerpávající pocit, který máte z jeho čtení, mám já z tohoto veskrze zapomenutelného filmu, ve kterém žádný ředitel se zlomenou nohou nevystupuje a stojacích lamp je méně, než dobrých nápadů. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto jiná záležitost než je u Sandlera zvykem ;-) Jako komedii bych to neklasifikovala, spíš jako pohádku pro dospělé, kde se nenachází štíhlé blondýnky, kterým vše v životě vychází, ale naopak výborný antihrdina, obtloustlý starý mládenec, kterému nějak život proklouzl pod rukama a tak nějak neví co sám se sebou a tak raději tiše přežívá.. Hodně velkým bonusem jsou známé a kvalitní herecké tváře jako Steve Buscemi a Dustin Hoffman, ale bohužel není vytěžen všechen jejich potenciál.. Příjemná oddechovka, která potvrzuje, že Sandler je (když chce) dobrej a ne jen srandaherec, i když jeho lacinej a stupidní humor mám dost ráda (viz "Volání o pomoc" a "Opilí láskou").. Ps: Děsnej doják po americku je ta véča s mámou ;-) ()

Reklama

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Tak musím říct, že jsem nevěděla, co mám čekat.Je fakt, že to zase až tak moc komedie nebyla, určitě jsem se neválela po zemi smíchy, ale pár úsměvných momentů tam určitě bylo.Nápad s kouzelným, šicím strojem a možností vyzkoušet se v podstatě převtělit do jiných lidí se mi líbil, nakonec se z toho vyvedla fajn spíše krimi, se špetinkou komedie.Takže za mě určitě fajn a příjemně překvapilo. ()

Hurwajz 

všechny recenze uživatele

Komedie to opravdu není, chvílemi mi tento film přijde spíše smutný. Dobře možná je legrace být chvíli někdo jiný, ale zároveň podstata toho mít tak smutný život, že to potřebujete je dost depresivní. Bohužel musím také podotknout, že posledních pár snímků Adama Sandlera jsou dost propadáky! Cobbler bohužel není vyjímkou a ani slavná tvář Dustina Hoffmana to na plátně nezachrání. A už vůbec ne role kterou hraje. Film možná stojí za zhlédnutí a jak už bylo řečeno dalo se s ním opravdu více vyhrát a využít Sandlerovu "střeštěnost" ale mně osobně absolutně nic nedal a zklamal. Dvě hvězdy jsou spíše jenom z překvapení kombinace "Sandler a Hoffman" v jednom filmu a také proto, že pořád věřím, že další Sandlerův film bude lepší! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Maličký film, který je tak nudný, jak se tváří Adam Sandler. Když se začne tvářit jinak, i film je jiný. V úvodu je to nutná nuda, jakmile si Sandler obuje cizí boty a začne se měnit, ujde to. Pak dojde i na malinko akce, ale ujde to. Překvapí množství známých herců, kteří se zde mihnou i na delší dobu. Průměr, který potěší jedině fanoušky Adama Sandlera. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno