Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešnej britskej komédie The Inbetweeners (2011) sleduje príbehy štyroch najlepších priateľov: Willa (Simon Bird), Jaya (James Buckley), Neila (Blake Harrison), Simona (Joe Thomas). Už je to takmer rok, čo Jay býva so svojím strýkom v Austrálii, Neil si našiel prácu a Simon s Willom študujú na rôznych univerzitách. Ich životy sú opäť nudné v porovnaní s minuloročnými prázdninami. Všetko sa zmení, keď sa ostatným ozve Jay, ktorý tvrdí, že zahájil prevádzku nočného klubu v Austrálii a má toľko žien, koľko sa mu zažiada. Sľubuje, že sa nachádza v "hlavnom meste sexu", a chce, aby jeho priatelia prišli za ním na dovolenku. Ostatní takto dostávajú ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak sa vydajú na svoje druhé prázdniny bez rodičov, počas ktorých by mali svoju pozornosť opäť upriamiť najmä na pitie a dievčatá. Postupom času však zisťujú, že nie všetko, čo im ich kamarát nahovoril, bola pravda. (Brano)

(více)

Recenze (54)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Alebo partička dementov v Austrálií. Seriál bol veľmi vítanou blbinou. Prvý film obstojnou zábavou a dvojka je úplne rovnaká. V prvom rade si treba uvedomiť, že to stojí na nekorektnosti, dementnosti a nesympatickosti. Počas celého sledovania filmu na vás dolieha ťažoba trápnosti, lebo sa už jednoducho nedokážete pozerať na to, ako sa ústrednej štvorici stávajú blbšie a blbšie situácie. Zároveň, to ale neprekračuje rámec fekálnosti. Vyhýba sa to moralizovaniu veľkým oblúkom. V konečnom dôsledku len zábavným spôsobom nastavuje zrkadlo súčasnému trendu cestovania( so všetkými postavičkami), aké si pod daným pojmom viete predstaviť. Veľmi dobre som sa zasmial. A pevne verím, že sa o pár rokov budeme rozprávať o trilógií. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ti kluci jsou hovada, ale v prvním filmu mě docela zaujali a podobně je to i tady. Asi bych si někdy měl dát i seriál, protože ten by mohl stát - alespoň podle hodnocení - opravdu za to. Tohle je místy hnusné, místy opravdu vtipné, místy o ničem, no a do toho je tu ještě Austrálie. A samozřejmě ty holky, s kterými to nikdy není jednoduché. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Tyhle klučíky mám rád, jednak, jsou neskutečně ulítlý, mají perfektní angličtinu, a na vypnutí mozku mají zaručený lék, svejma nechutnejma hláškama zkrátka dokážou pobavit. Britský humor je zde zastoupen v té nejhorší míře, v jaké si jej lze představit, přes to si stále drželi úroveň oproti např.americkým Prcičkám. Ovšem 2 celovečerní film, bych viděl jako poslední strasti a slasti pánů Jaye, Willa, Neila a Simona. Jak se říká v nejlepším přestat, a to nejlepší mají tihle nadrženci po třech seriálových sezonách a celovečerním filmu už zkrátka za sebou. D\vojka už skllouzává do klasického klišé a tvůrci si začali vyžívat, babrat a vychutnávat až moc nechutných situací najednou. Tentokrát tři s velikým otazníkem. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je hodně velká zoufalost. The Inbetweeners nikdy neměl příliš sofistikovaný humor, ale dvojka už není vlastně směšná ani trochu – spíše trapná a nechutná (ještě více – a v negativním slova smyslu). Film bez špetky nápadu obestřený fekálními a přiteplenými „vtípky“ – ne, děkuji. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Přizdisráči" Will, Simon, Jay a Neil opět vyložili svoje genitálie na stůl a ačkoliv se to zdálo téměř nemožné,tak ještě řádně přiložili pod kotlem. Budu šetřit místem i myšlenkou a rovnou Vás odkáži na svůj komentář k prvnímu Inbetweeners celovečerního úletu. Snad jenom to, že Morris s Beesleym ještě přitlačili na exkrementech a tělních tekutinách, což v důsledku nepřidává na toaletnosti, ale dělá z Inbetweeners 2 jednu z komediálních událostí roku. Uznávám, tenhle styl humoru určitě není vhodný pro každého, ale mě je pětatřicet a královsky jsem se bavil :D ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natočení snímku bylo vyslyšením prosby fanoušků, kteří si přáli pokračování. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama