Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tak tento film byl mým hatrickem projekci čsfd: Lovci hlav-Věc:Počatek- Přizdis*áči. Bohužel to mělo tak trochu sestupnou tendenci. Seriál, ze kterého vycházel tento film jsem neviděl. A po pravdě, možná díky filmu mne to přiliš nelaká. Ale jak se říka darovanému koni na zuby nehleď. Část humoru šla, hlavně mluveného, britského a část humoru hlavně fekalního byla hrozná. Pokud řecké úřady sponzorovaly tento film za účelem zvedntí navštěvnosti Kréty, tak nevím jestli to byl dobrý tah. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená komedie z Velké Británie zachycující osudy čtyřech "normálních" kluků z mnoha, kteří letí do Řecka aby si vrzli, trošku mi to připomnělo To byl zítra flám, možná, že toto bylo dokonce vtipnější, především přiblblý Simon. Co se týče scénáře a hereckých výkonů nic moc, ale v dobrém rozpoložení dokáže tato šílenost spolehlivě rozesmát. 70% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mě film úplně neokouzlil. Nepřichází vůbec s ničím novým a snad ani jediný vtípek uvnitř není zcela orginální. Viděl jsem hromadu komedií pro pubertální publikum, většinou amerického původu, které byly lehce koukatelnější. Pár scénkám jsem se přeci jen zasmál, ale rozhodně to nebyl ten příval smíchu, který jsem si troufl očekávat. Převládala spíše nuda. Zdálo se mi, že se film drží zbytečně při zemi. Ze čtveřice hlavních kokotů bych nechal pouze blonďáka a toho vysokého gerontofila. Zbylí dva hoši jsou zcela debilní a zbytečné postavy, které vám koutkem pohnout nedovedou. Pokud nejste náročný fanoušek a je vám kolem 10 let, tak se párkrát jistě zasmějete, pokud se chcete ale pořádně bavit, tak doporučuji sáhnout po něčem trošku jiném. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Začne to typicky špatným a otřepaným žertem s masturbuváním; tentokrát se šnorchlem, šunkou a jakousi rukavicí. Na začátku filmu jsem se obával, v prostředku jsem byl spokojený a na konci bych tento počin hodnotil možná výše než obsahově blízký Eurotrip. Pár vtipů mě rozesmálo, několik trapností se dalo v pohodě přežít. Co více si v daném žánru přát? Byla to moje první CSFD projekce, tak dám s klidem čtyři, protože atmosféra v kinosálu byla celkem prima. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to vůbec nebylo tak strašné, jak naznačoval český název. ALE fekální humor se zvracením, prostě není ten správný britský humor, alespoň pro mě ne. Pár vtipů se opravdu povedlo, ale na každý takový vtip připadá jedno ho*no, doslova. Zajímalo by mě, jak přístupný by amíci tenhle film udělali/udělají :D ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama