Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Kajman26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série, ve který mě vyloženě sralo koukat na jeden z dílů, tím byla Vzpoura numerikonů. Kvalita šla dolu. Dabing sice i přes odebrání Roilanda super, ale v sérii bylo spoustu nudných dílů. Na druhou stranu polovina dílů byla hodně povedená a některý díly bych zařadil mezi to nejlepší, co seriál nabízí. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

poprvé se stalo, že jsem celou sérii z půlky přetočil, což se mi u minulých sériích nestávalo, zabalit to dřív než se ze seriálu stane zombie klon simpsonů po 25. sérce. Přežívá to jen kvůli výdělkům na trička, a propagace adult swimu, aby neměli důvod Warneři kanál zrušit.. [kdo se dneska ještě kurva dívá na lineární vysílaní..?]. ()

Reklama

Batahst8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Na první tři série to ani zdaleka nemá, ale rozhodně se nejedná o špatnou sérku. Když se nad tím zamyslím, tak mě tahle série bavila asi víc než ta předchozí, skrz to jak moc se zaměřili na vztah Ricka k jeho bližším (Morty, Jerry, kamarádi, ……). Ale tak trochu i souhlasím s kritikami recyklace a nudy, kdy některé epizody byli fakt průměrné, i přesto že měli cool nápad (ep. 3 a 7). Oproti tomu epizody 4, 5, 6 a 10 jsou naprosto fenomenální ukázkové epizody Ricka a Mortyho, kde minimálně 5. epizoda dá fanoušků něco, na co čekali roky a roky. A poslední epizoda naopak naskytuje mnoho možností do budoucna, jak by se mohl vyvinout vztah hlavní dvojice. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyť siedmeho a ôsmeho dielo jednalo by sa o najnadupanejšiu sériu za hodne dlhý čas. Zvyšné diely sú perfektné a konečne sa aj niektoré línie uzatvárajú. Spokojnosť. Som rád, že aj napriek absencií Roilanda to stále pôsobí ako starý Rick a Morty. A stále je to perfektne absurdné, uvedomelé a nápadité. 7.séria 80% ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série opět přeletěla okolo, jako když něco sledujete z okna autem. Několik dílů bylo heavy a deep (E05, E10), a zbytek, vícero, které působily jako filler, nebo jako variace na totéž z dřívějška. Na stranu odhodím i fakt změny hlavního dabéra a do jisté míry i autora, což mě trápilo asi jen tak dva první díly, které byly celkově kostrbatější, určitá kvalitativní roztěkanost je už přítomná posledních pár sérií, ale i když nabízí Rick a Morty spoustu mdlých epizod, nabízí pak i ty, které jdou naopak do hodně temných oblastí a jsou zase až příliš dobré. Závěr se opět dost povedl, Rick a Morty, znudění už vším strachem, který mohli ve vesmírech vidět se dostanou přes neznámého cizince k díře v podlaze na hajzlech, která je má vystavit jejich největšímu strachu, zatímco Ricka začne díra pomalu užírat a´zabíjet a nevadí mu v téhle realitě uvíznout, protože může konečně být se svou ženou, Morty se pouští do všeho, čeho se bál, bez bázně, aby Ricka zachránil, navedl a zbavil jeho strachu, strachu říct sbohem svojí ženě. Je to dost ostrá epizoda (a spoilovat ji nebudu), která vykupuje i tak asi nejslabší sérii, ale i na slabší sérii tam bylo příliš dobrých věcí a nenudilo mě to. Jak řekne cizinec "Happiness always ends." A je funny, že jsem dnes vstával přesně s touhle myšlenkou, dost jsem přemýšlel nad tím, jak je člověk nucen pushovat a fungovat i přestože není šťastný. A potřebujeme být šťastní? Ne. "We, men, are just not happy, for most of our life we feel miserable. Maybe thats why we die sooner." (...) "(Hagakure): "If you cant function while you are unhappy, you are useless." "Your life should be more tied up to your goals, rather than to you imidiete surroundings." Lidé jsou vyděšení, z toho, že nejsou šťastní, ale o tom je dospívání. (Sam Hyde) ()

Galerie (99)

Zajímavosti (11)

  • V této sérii Rick Sanchez a Morty Smith nemluví v originálním znění hlasem Justina Roilanda, protože kabelová televize Adult Swim rozhodla, že s ním rozváže spolupráci kvůli obžalobě z domácího násilí. (Rominator)
  • Nové hlasové herce pro Ricka Sancheze (Ian Cardoni) a Mortyho Smithe (Harry Belden) se podařilo najít po téměř šestiměsíčním hledání, kterého se zúčastnily tisíce kandidátů. (Rominator)

Reklama

Reklama