Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (187)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Mám problém s filmem, kde nám v průběhu představí hlavního záporáka a zabijáka, o kterým řeknou, že je Hodinář (tzn. přesnej a neomylnej) a vlastně jeden z nejlepších a nejobávanějších na světě, a ten pak není schopen udělat nic dobře. Millu se mu nepodaří sejmout hned několikrát, dělá téměř školácký chyby a je z toho akorát nasranej. No a M. Jovovich tam mezi tím běhá a utíká, protože jí nikdo nevěří, takže kromě vrahouna Brosnana se ji snaží dostihnout i policie a spol. No a jak myslíte, že to dopadne? :) Není na to složitá odpověď. A přitom tam bylo tolik schopných herců. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

OBROVSKÉ PŘEKVAPENÍ!!! ŠEREDNÝ TRANĎÁK MILOŠ JOVOVIĆ VYPADÁ VE SVÉM POSLEDNÍM FILMU NĚKOLIKRÁT SKORO JAKO ŽENSKÁ! Konkrétně vždy tehdy, když ho kamera zabírá z velké dálky, ve tmě, nebo zezadu, což ale bohužel není příliš často... Ale naopak metrosexuál Brosnan nám od Bondí sérky zmužněl a jeho "Watchmaker" se mu na rozdíl od Bonda dá věřit, líbil se mi. No a Angela Bassett je hezčí než za mlada. Možná je to tím že jsem se tak dobře najedl, ale celková atmoška se mi jeví jako uspokojivá, děj je příjemně mozkovýplachový i nechtěně zábavný (60+ IT specialistka s vizáží uklízečky nebo kantýnské), hudba vhodně dramatická, kamera minimálně skákavá a určitě mě tenhle špionážní akčňák bavil víc, než lecjaká Neesonovka nebo Stathamovka. Ale konec je standardně pitomý a čtvrtou fakt nedám, to bych byl magor. ()

Reklama

michald99 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka se točí kolem plesnivého dědka, který se v přestrojení za lékaře snaží propašovat do Ameriky na Novej rok, aby tam mohl upustit plyn. A teď si představte, že ten film je ještě horší, než jak to zní z mýho přehnanýho popisu. Teď bych mohl vyjmenovat asi tak tisíc věcí, které mě na týhle tragedii tak sra..., ale for the sake of time se budu věnovat jenom těm důležitějším. Tak třeba záporák-zabíják v podání Pírse Brosnana, kterého jsem zasněně viděl jako profesionálního profesionála všech profesionálů, Bonda Znovuzrozeného, od první chvíle, co se objevil na scéně, se ukázal jako největší neschopa v historii všech žijících i nežijících profesioanálů. Přes všechny ty komplimenty, které mu náhodně přicházející a odcházející postavy metali do xichtu o tom, jak je dobrý, asi neviděl dost dobře klopýtající Míllu, která se pět metrů před ním potácela s obličejem plným třísek a šrámu a proto jí minul. Několikrát. Nebo ta hromada neuvěřitelných náhod, které se staly pokaždé, když už měla Mílla zemřít a zachránili jí život. Pokud však už něco Brosnan vymámil z úst, stálo to za to. Hvězda za jeho: "Fucking technologies. Bitch." ||20%|| ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Druhý krát v priebehu týždňa novinka od Brosnana (prvý bol November Man), tentokrát sa jedná ale o citeľne slabší kúsok. Pierce je tu v netradične v zápornej roli obstarožného terminátorského agenta vždy krok za vyjukanou Millou Jovovich. Keď ale thrilleru absolútne chýba čo i len štipka napätia, je niečo setsakramentsky špatne. Nudná akcia tiež sťahuje film až niekam k Seagalovi do céčkových vôd. Zbytočná strata času. 3+/10 ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Josef Frolík - agent ŠtB, ktorý zdrhol z ČSSR na Západ v roku 1969. Spolu s rodinou so sebou zobral kopu informácií o agentoch a fungovaní tajnej služby. Tie následne odovzdal americkej CIA, za čo bol tuná v neprítomnosti odsúdený na trest smrti. Vo svojich pamätiach, ktoré vyšli pod názvom Špión vypovedá opisuje, ako pri myšlienkach o emigrácii absolútne zavrhol veľkú Britániu, pretože jej tajné služby boli prešpikované agentami KGB a ŠtB a ktoviekoho ešte. Emigrácia do Londýna a odovzdanie informácii tamojším bezpečnostným zložkám by sa podľa jeho slov rovnalo čistej samovražde. Survivor ukazuje, že obdobný stav v Anglicku trvá dodnes: ambasády sú infikované pomocníkmi dnešných sofistikovano-chemických teroristov. Tí na infiltráciu používajú osobné motívy. Britské tajné služby a polícia riešia všetky pochybenia streľbou do podozrivých. Pre nich je podstatná len informácia o dopadnutí niekoho, nie zistenie pozadia a príčin. To je stručne o motiváciách a zmysle príbehu. Skvostný úvod v tomto smere navnadil na oveľa viac než na naháňačkovú jazdu, končiacu spásou v hodine dvanástej. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno