Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (187)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Minulym filmom mi James McTeigue dokazal, ze nie je dobry reziser. Vdaka tomuto filmu sa na tom nic nezmenilo. Mame tu taku modernu verziu Troch dni Kondora v ktorej nahana po celom Londyne nekompromisny terminator Brosman neuveritelne inteligentnu pipinku Millu, ktora vystraja jednu neskutocnu blbost za druhou a len vdaka nahode zakazdym unikne smrti o zhoreny vlasok. Scenar neprinasa nic nove. Obsahuje jedno klise za druhym a ich prevedenie je tiez dost sterilne. McTeigue tomu ani na chvilu nedokazal dodat poriadnu atmosferu alebo aspon stipku napätia. Akcnych scen je tiez minimum a za vela nestoja. Vlastne jedine, co na na celom filme zaujme je Pierce Brosnan v netradicnej ulohe chladnokrvneho zabijaka. Behom prvych par minut si vysluzi vas respekt, aby ho s pribudajucimi minutami nadobro stratil vdaka svojej neschopnosti zabit obycajnu kancelarsku krysu Millu, takze po trapnom finalnom suboji, ked ho konecne ta kancelarska krysa najprv zmlati a nakoniec zabije si poviete, ze si to za svoju neschopnost zasluzil. Vysledkom je zbytocny thriller v ktorom sa striedali chvile nudy s trápnymi momentami. Ruky preč od tejto sracky. 3/10 ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka se točí kolem plesnivého dědka, který se v přestrojení za lékaře snaží propašovat do Ameriky na Novej rok, aby tam mohl upustit plyn. A teď si představte, že ten film je ještě horší, než jak to zní z mýho přehnanýho popisu. Teď bych mohl vyjmenovat asi tak tisíc věcí, které mě na týhle tragedii tak sra..., ale for the sake of time se budu věnovat jenom těm důležitějším. Tak třeba záporák-zabíják v podání Pírse Brosnana, kterého jsem zasněně viděl jako profesionálního profesionála všech profesionálů, Bonda Znovuzrozeného, od první chvíle, co se objevil na scéně, se ukázal jako největší neschopa v historii všech žijících i nežijících profesioanálů. Přes všechny ty komplimenty, které mu náhodně přicházející a odcházející postavy metali do xichtu o tom, jak je dobrý, asi neviděl dost dobře klopýtající Míllu, která se pět metrů před ním potácela s obličejem plným třísek a šrámu a proto jí minul. Několikrát. Nebo ta hromada neuvěřitelných náhod, které se staly pokaždé, když už měla Mílla zemřít a zachránili jí život. Pokud však už něco Brosnan vymámil z úst, stálo to za to. Hvězda za jeho: "Fucking technologies. Bitch." ||20%|| ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Milla beží o život... Aj keď ten príbeh je v podstate len taký balast, ako aj vážne sa berúca špiónsko-teroristická omáčka, ktorú navyše dochutili niektorými ingredienciami, čo mi v USA hitovkách vyložene dvíhajú žalúdok (patriotický nádych, extra-dôležité bezpečnostné kamery vždy na správnych miestach, nekonečný komplex z 9/11, novoročná NY guľa...), tak som s tým nakoniec problém nemal. Millu mám rád, do takýchto úloh sa bezproblémovo hodí a bavila ma jej chytľavá, nepoľavujúca naháňačka s Piercom, ktorý s anti-bondovskou eleganciou zase ukázal, že nájomného vraha vie zahrať x-krát inakšie (moju najobľúbenejšiu kreáciu predviedol pred 10 rokmi v "The Matador"). Navyše je film kvalitne natočený, príjemne sa pozerá, odohráva sa vo fajn prostredí a má trochu ten old-school nádych, ktorý zafungoval aj v minuloročnom "Jack Ryan: Shadow Recruit". Mne to medzi závalom preefektovaných či preafektovaných akčákov dnešnej doby proste sadlo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je to síce, čo sa týka rozprávania značne retro, ale žiadnu nostalgiu za priamočiarimi thrilermi vo mne Survivor nevyvolal. Berie sa nesmierne vážne, aj všetky svoje klišé a nám tak neostáva sa buď previnele baviť, alebo chytať za hlavu. U mňa to bolo tak na preskáčku, pričom v každej ďalšej scéne som sa utvrdzoval v až smiešnej predvídateľnosti deja. No a v podstate v tom spočívala aj jediná zábava z filmu vyplývajúca. Prípadne so sa zabavil na tom, že nadriadená agentka aj po tom, ako záporák odpáli nejakú budovu v Londýne, tvrdí, že hlavná hrdinka vytvára konšpiračné teórie. Ako čistá oddychovka po náročnom dni večer v telke to obstojí, ale v podstate ani nechápem, prečo to išlo v USA do kín a nie hneď rovno na DVD. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby Celosvetovo $3,629,000▐ mohol to byť len taký všedný video film s pomaly vyhasinajúcimi hviezdami Brosnanom a Jovovich, ale nakoniec mal to pod opratami obratní James McTeigue a ten čo to z toho vydoloval, celkom svižný thriller s dobrou akciou a vypätými scénami /60%/ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama