Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (474)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Co naši chlupatí miláčci dělají, když vytáhneme paty z domu. Tohle by rád věděl nejeden majitel nějakého chlupáčka (myslím, že zpochybňovat to, že ryby nadále plavou v akvárku, pokud zrovna to akvárko nepraskne, je zjevný nesmysl i pro hodně zažrané akvaristy). Popravdě, většinou spí, občas se poohlédnou, zda jsme někde nenechali příhodně v dosahu nějakou mňamku, nebo zda by se lépe nespalo v našich postelích, nebo zda nepotřebuje poupravit nějaká ta bota. Animované hrdiny však čeká velké dobrodružství v New Yorských ulicích i stokách, exkurse snů v továrně na párky a sblížení v rámci stoky i načančaných bytů. Zpodobnění jednotlivých zvířat je naprosto dokonalé, kdo má doma psa, musel v těch psících a jejich reakcích na míček, motýlka, cokoliv ... toho svého vidět. U koček to nejspíš bude podobné, ale ty tak zmapované nemám. Soudím-li ale podle morčete a králíka (ano, mám doma malého bílého ušatého teroristu) jsou nepochybně stejně zmáknuté i ty kočky. Za příběh objektivně tak něco lehce přes tři hvězdy, za ty psí oči a za bílého králíčka, kterého budu milovat až do konce života, další dvě. Kdo nemá speciální vztah ke králíkům, asi tohle hodnocení nedokáže pochopit, což je chyba jeho a ne králíků. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ok, druhý Padouch se nekoná. Produkce vsadila na mladší publikum a do kasičky bylo samozřejmě nechutně nasypáno, ale já se fakt hrozně nudil. Některé věci vtipné byly a občas jsem se pousmál, ale jinak slabota a další důkaz toho, že animáky u mě uspějí už opravdu jen ty nejkvalitnější s dospělejšími ambicemi...4/10 ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Scénáristé dokázali vymyslet spoustu skvělých a trefných vtípků ze života našich mazlíčků, které musí potěšit každého, kdo kdy choval doma nějaké zvířátko. Jenom je škoda, že jim už nezbylo víc nápadů na příběh, který tak v podstatě jen okopírovali z Toy Story. Společně s některými dalšími a dle mého názoru pro děj zbytečnými přehnanostmi typu - zvířata řídí auto, je to právě jednoduchost a „klišoidnost“ příběhu co trochu kazí výsledný dojem z filmu. To nejlepší a nejoriginálnější z celého filmu vidí člověk již v traileru, takže si následně klade otázku, zda nemohlo zůstat u podobných scének a bylo nutné natáčet za každou cenu celovečerák... Na druhou stranu, co pro ty děcka pořád vymýšlet? Je to film pro děti a je potřeba ho tak brát, ačkoliv si nejsem jistý zda zrovna ti nejmenší pochopí třeba odkaz na Někdo to rád horké. Ale co, já si u toho pěkně odpočinul, zasmál jsem se a to je hlavní. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak předně, tohle je hlavně film pro malé děti. Pro dospěláckou eskortu už toliko né a i když je leckdo zvyklý, že i v těch animácích pro malé jsou sem tam vtípky pro doprovod, tady toho mnoho čekat nelze. Začátek je celkem vtipný a velice milý byl i konec. To mezi tím prostě jen tak prošlo. Dětem se to líbilo, což považuji za hlavní. Nejeden animák dnes už nudí i je. Já jsem ale od toho čekal víc. Víc těch fórků o tom co si myslí zvířátka, když paničky a páníčkové vypadnou do práce. Něco na způsob filmuV hlavě, ale zvířecí... Leckdo tam sice pozná typické znaky chování těch svých miláčků - andulka pinká zobáčkem do sklenice, kočičák kope do hračky, pejsáni zkouší všechny možné typy grimas a vrtění ocáskem..to je ale asi tak vše. Dál už je to jen pohádka, protože zvířátka ve filmu řídí auta atd... Jedno vidění v klidu přežijete, dokonce i druhé a možná i třetí. Ale pokud bych měl film doporučit jako super animák pro celou rodinu, tak to bohužel... Škoda, že už nejsem prtě :-(. Hvězdu navíc dávám za účast jezevčíka! Tři granule. * * * ()

packa 

všechny recenze uživatele

Ne že by mě extra šokovalo, že trailer je výrazně povedenější než výsledný film. Jen mě mrzí, že potenciál námětu byl trestuhodně nevyužitý - opravdu vydařených vtípků, které by rozesmály celé kino, bylo opravdu poskrovnu. Nejzábavnější na celé projekci (13.8.2016 ve 21.00) bylo, že se jí zúčastnil i premiér Sobotka se svými ratolestmi a ochrankou... Pro zvídavé- ne, nedostal volňáska, vstupenku si hezky pěkně zakoupil :-) ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • U konce, když se andulka vítá se svým majitelem, a ten si sedne do křesla, je v pozadí vidět plakát na film Ptáci (1963). (Delock)
  • Vodca skupiny zvierat sa volá Snowball. Táto skupina nenávidi ľudí kvôli zlému zaobchádzaniu s nimi. V knihe "Zvieracia farma" od Georgea Orwella je takisto postava menom Snowball. Ide o jednu z dvoch ošípaných, ktoré vedú revolúciu voči ľuďom, ktorí rovnako nešetrne zaobchádzajú so zvieratami. (Weezy22)
  • Scéna, kde se Pops snaží flirtovat s Chloe, která mu říká: „Ale já jsem kočka“, načež on odpoví: „Nikdo není dokonalý“, je narážkou na film Někdo to rád horké (1959). (Candice)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama