Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Recenze (787)

Tuzinho 

všechny recenze uživatele

Po LEGOmovie jsem si myslel, že jsem už viděl opravdu vše... No hold občas se každý splete, tohle bylo jedno velké WTF :D Kdo zná ale tu partu, co se okolo filmu točila, tak to prostě musel čekat. Kdo nezná, toho může film dokonce i urazit. Herci se ale museli pořádně vyřádit nejen u dabování a tak to má být. Škoda protáhlejších scén, které občas i nudili, ale celá pointa to nahradila. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl pro mne tento film velkým zklamáním. Vulgarity mi nějak nevadí, když jsou na místě, sexuální vtípky taky, ale tohle bylo poněkud přehnané. Byly tam některé vtipné a bláznivé momenty, ale nic moc extra. Fajn byly přesahy do náboženství, hromadná závěrečná scéna byla taky bezva, optimální stopáž...ale.. kvůli traileru jsem byla velice natěšená a čekala jsem něco extra, nějakou pecku, ale moje bránice tento názor nemá. Chvílemi jsem se snad až nudila. A na závěr důležité info je pro všechny holky, ženy, matky, babičky - tento film je dle mého názorů vhodný spíše pro muže a ti jej taky asi víc ocení. Přítel se u filmu válel smíchy. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Trailer sice nevypadal zrovna sofistikovaně, ale s trochou naděje to vypadalo aspoň na průměrnou, docela promyšlenou satiru. Ta tedy ale určitě ve filmu nepřijde. Buchty a klobásy jsou filmem ve znamení trapnosti, tedy je to takový ten styl, co někteří nazývají humor trapnosti. Pro mě to humorný není, pro mě to ve výsledku bylo podobný utrpení jako komedie Judda Appatowa. Ono koneckonců "humor" to má podobný, vulgárnost mi nevadí, pokud má smysl, tady nemá - vlastně možná jediný smysl tkvěl v tom dostat přístupnost R, ono to občas vypadá, že to byl jediný cíl tvůrců. Buchty a klobásy nejsou satira, nemají ani kvalitní příběh, jsou jen zhulenou sprostou rádoby komedií s jedním solidním vtipem na půl hodinu, zbytek je humor trapnosti a většinu času snad ani to ne. Nuda. 35% ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Nejsem prudérní a pro sprosté slovo nejdu daleko, ale čekala jsem mnohem víc vtipu a narážek a méně fucků. Mělo to dost hluchých míst a celkově se dle mého nepodařilo využít potenciál, jaký byl slibován v traileru. Miluju nekorektní humor, ale tady tvůrci stále dokola točili stejné vtipy. Nepřekonatelný byl ovšem Meatloaf nebo Hawking aka žvejka. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

cely film je zbytocny.. mal to byt len kratas z poslednych 15 minut kde sa rozbalilo konecne to, co nam chceli tvorcovia ukazat , a co sme chceli vidiet... ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Recept na prípravu : Zahulíme si. Zoberieme párky, rohlík a zalejeme tequillou. To hodíme do mixxéra kde pridáme otrepanú myšlienku, hlavného hrdinu a hlavného záporáka, nejakú tú lásku, marihuanu, kopu nadávok, násilie, štipku chemických drog, stereotypy o Mexičanoch, Araboch a Židoch, nakoniec samozrejme nesmie chýbať sex a happy end. Duchutíme animovaným prevedením. ... Ďalšia totálne stupidná vyhulená jazda ala Rogen/Franco. Už je to fakt úbohé a trápne. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Animáč pro dospělé s tunou vulgarismu, který připomíná South Park. Pro mě překvapivě vystihuje problémy dnešní doby (náboženství, rasismus atd.), ale to je asi tak všechno. Ten konec nečekal asi vážně nikdo... :D Lepší 2* ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Dobrej nápad, spousta odkazů a některé fóry fakt povedené. Jako celek mě to ale občas nudilo a vadila snaha tvůrců hnát vulgarity do extrémů. Já jako nejsem žádnej outlocita, ale místo všech těch čů*áků a mr*ání to chtělo víc srandy. Prostě 60% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nahláškovaný komedie maj u mě vždycky zelenou. Zvlášťe animáky s lehce peprnými potravinami. Ty netuší co se s nimi stane, dokud si je z regálu vyberou lidé. Mají představu že právě oni jsou vyvolení ovšem v dobrém slova smyslu. Bohužel realita bývá častokrát úpně jiná, a o tom se přesvědčí i hlavní hrdina párek, jeho žemlička, a spousta dalších supr vtipných potravin. Např. rozšláplá žvejka na vozejku nebo tlustej pytlík čipsů. Áááá to je pičifuk." ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Tak toto je troška iná liga.Vedel som že to bude dobré ale že až takto tak to ani v najlepšom.Dlho som sa takto nezasmial.Animák pre dospelých.Riadne pecka, riadne úchylné, sprosté presne také aké to malo byť.Strašne rád som že tvorcovia sa vôbec nebáli.A tie orgie na konci k tomu nemám slov.Pre mňa 5* 100% takýchto animákov viacej.Niečo ako Deadpool . ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Bola to teda celkom jazda, ale ten groupac uz bol trosku cez. Rogen by si mal dat pauzu s "kurbou", lebo mam pocit, ze mu to uz zacina liezt na mozog. Zatial ale zvladnutelne,niektore sceny sa fakt vydarili. Mam rad taketo odveci veci. Pacil sa mi hlavny zaporak :). ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Originální myšlenka - animák pro dospělé, oživlé jídlo. Ale ta přehnaná vulgarita je dost omezující tedy. Škoda. Ani příběh neměl moc logiku a co nabídnout. Ještě dobré 3*. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

No, to mi posol párek! Fakt nevím, co bych k tomu tak.... Když to sepsuju, budu si připadat jako obstarožní prudérní sucharka bez fantazie. Pokud to pochválím, zase budu mít ze sebe pocit, že mám podivně úchylnej a náležitě ujetej smysl pro humor a vkus v mínusových hodnotách. Tak jinak, viděno z postele při nemoci a vysokých horečkách. Valnou část snímku jsem měla za to, že blouzním vlivem vysoké teploty a vlastně jsem tak nějak pořád balancovala na hraně toho, jestli je to sen nebo zlý sen :-). Jsem přesvědčená, že celý tým scénaristů a grafiků musel být při tvorbě stižen podobnou horečnatou virozou, to se pak píše takový snímek jako po másle. Nakonec budu asi alibista s třemi hvězdami. Za originalitu, za kreativitu a za odvahu :-) ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Tohle už se Sethovi povedlo vícekrát - výborný nápad zabije otravným a nevtipným scénářem. Nikdy bych nečekal, že tohle řeknu, ale film, ve kterým ožije jídlo, aby si to rozdalo v monumentální shukačce, byl fakt velká nuda. ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc na tomhle filmu oceňuju, že na to měl Rogen koule. Že natočil erkovej animák o mluvícím jídle, kterej si jde vlastní cestou a není jen sprostší verzí Toy Story. Velkej palec nahoru dávám za chytrej scénář, kterej si výborně pohrává s náboženstvím a rasovými předsudky. Ve spoustě momentů to je fakt vtipný. Za tohle všechno se přikláním k hodnocení 7/10. Dal bych víc, ale je tam několik věcí, který ten film zbytečně sráží. Ten film chce bejt víc než dokáže - romantika je chabá, dobrodružství tak napůl a záporák jen tak do počtu. Příběhově to je nevyvážený a nejvíc to je vidět na "akčním" finále, tam to mohli v půlce utnout a ničemu by to nevadilo, naopak by to prospělo. Fuckování je fajn, ale bylo ho moc a tím pádem už potom nemělo takovej komediální efekt. Mohli se prostě trošku přibrzdit a bylo by to o dost lepší. Rogen ale má můj obdiv, a proto nechám i přes všechny výtky slabší čtyři hvězdy. ()

Reklama

Reklama