Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (787)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo ešte nevymyslia,“ krútili sme s pani manželkou hlavou. A je to pravda. Bohužiaľ, ak budete naladení trailerovo, budete sklamaní – drvivá väčšina deja sa odohráva v prekvapivo nudnom supermarkete a v domácnosti, kde prebiehajú hlavné krvavé orgie, len zopár minút. K tomu priemerné postavy, ktoré diváka nemajú príliš veľkú šancu chytiť ako za srdce, tak ani za nič iné. Dobrý vtip príde len raz za cca 20 minút, čo je dosť šokujúce. Film je spočiatku úžasne (nielen sexuálne či politicky) sprostý, vulgárny a zvrhlý, ale už po chvíľke opakované vtipy upadnú do monotónnej sivosti a prichádza rozčarovanie, ktoré nezachráni ani opulentné finále (nechajte sa prekvapiť) a WTF koniec (tiež sa nechajte prekvapiť). Myslím si, že tento film je natoľko vtipný... až je nevtipný. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po "Travičce zelené" (***), "Sousedské hlídce" (***), "Apokalypse v Hollywoodu" (*****), "Interview" (****) a druhých "Sousedech" (?) přichází další rogenovská prasárna, tentokráte však "schovaná" za roztomilou animaci. Ale ať už animované nebo ne, grupáč je pořád grupáč a párek v prdeli je pořád... ále radši nic.;-) Chcete natočit brutální, vulgární, úchylný (nikoli však nenápaditý) film plný sexuálně, kulturně i politicky nekorektních narážek a nemůžete najít sponzory? Udělejte z něj animák. Btw, cool závěr. Bude hraně-animovaná dvojka?xD ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Konečně jsem se dočkal dne, kdy byl stvořen animák výhradně pro dospělé. Trapné vtípky pro nejmenší z nejmenších se neobjevují a moje velmi kvalitní neurony se radují. U žádného animáku jsem se doposud takovým způsobem nenasmál. Trošku se bojím zde zanechat 5 hvězdiček, protože by to mohlo leckoho dovézt k myšlence, že tu a tam používám jídlo válcovitého tvaru k mnohem více činnostem než je pouhá konzumace. Velice úchylná podívaná, při které moje puritánská duše uronila nejednu slzu. Tvůrcům kreativita rozhodně nechyběla. Během psaní scénáře i během samotné tvorby bylo jistě zkonzumováno nemalé množství drog všech vůní, barev a účinků. Ze scénáře je dost cítil Seth Rogen. Ostatní pány přečtené nemám. Opravdu neskutečně hravá záležitost, která s obrovským nadhledem využívá všech možných stereotypů současnosti při zobrazování pokrmů a jejich vzájemných interakcí. Dost se mi líbilo zobrazení toho, když se lidé pokoušeli zabít jejich papání. Úplně nejlepší je ovšem samozřejmě závěrečný potravinový grupáč. Kdybych byl na snímku v kině, tak bych netušil jak se mám tvářit a kam se mám dívat. Dost šílená záležitost. Dokonce i konečně vyplula na povrch skutečná orientace Edwarda Nortona. Lepší 4 hvězdy. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Je to jako South Park-vulgární ale zároveň inteligentní. Humor je fajn až na pár okamžiku (hlavní padouch je vaginální sprcha a každé druhé slovo které řekne má spojení s vagínou) a opravdu šílených je asi tak pět minut před koncem kde se stane něco na což jsem nebyl připraven ani já (Snad poprvé při filmu jsem si řekl, že už to bylo moc) Humor Setha Rogena mám ale celkem rád a proto jsem si to užil víc než jsem čekal. Film navíc nabídne i to co ani samotný South Park nenabídl. Otázka je jestli je to dobře nebo ne. Seth Rogen má nicméně v plánu Sausage Party 2 a spoustu dalších animáků pro dospělé. A když to dopadne nějak takhle....... proč ne. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je tohle food porn nálož sprostých slov a výjevů, které jsou pro někoho přes čáru únosnosti. Na druhou stranu je to animák pro dospělé, tak je jasné, že se nebude zachraňovat Willy. Na jedné straně oceňuju, že se film vyjadřuje k takovým těm „plačivým“ otázkám jako je náboženství, jinakost, etnicita a tak, ale nechává to jen na úrovni legrace, něco hlubšího z toho samozřejmě nikdo nevyvodí. Nakonec v podstatě všechny ty stereotypy jsou využity k tomu, aby pobavily nebo zdramatizovaly scénu. Ovšem některé (pop)kulturní odkazy byly povedené, to samé i návštěva cukrovinkového Stephena Hawkinga. Vybrané písničky byly skvělé a bylo vidět, že si s tím tvůrci vyhráli. Na druhou stranu jen sprosté výrazy a sem tam dobré a hravé nápady nestačí, aby vás film 100% zaujal. Navíc ani animace mě nijak zvlášť nenadchla, neoslovila. Myslím si, že zhlédnutí bolet nebude, pokud nevadí, že to není zrovna příběh s morálním poučením a že vyvrcholení je opravdové vyvrcholení. Lepší 3*. Přeci jen i druhý den po zhlédnutí jsem na film myslela, především z toho důvodu, že jsem netušila, jak ho ohodnotit. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Ve městě Concord byl před promítáním zcela přístupného Hledá se Dory (2016) omylem puštěn trailer tohoto filmu, což nejedno dítě nepochybně zaskočilo. (Melcoiro)

Reklama

Reklama