Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrá bejkárna. Ani nevím proč jsem film tak dlouho odkládal. Film je fajn spojením Kung-Fu a fotbalu a ikdyž je to značně přestřelené, tak je to vtipné a velmi zábavné. Fajn záležitost i téměř po 20 letech. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 8/10. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Tento film asi nešlo nevidieť, pretože svojho času ho takmer stále vysielali na Markíze. Videl som ho ešte ako menší a pamätám si, ako som s kamarátmi pred panelákom skúšal hrať podobne futbal. Film ako taký nie je zlý, má dosť vtipný dej a určite ma niečo do seba, len možno nie som ten správny divák, ktorého takýto film vie skutočne zabaviť a dostať natoľko, aby ma aj naozaj bavil. Preto mu dávam 40%. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne originalni film a asi to nejlepsi, co kdy Stephen natocil. Film je sice ze zacatku spis smutnej, ale jako celek je to hodne vtipna komedie. Tym Kung Fu je vyborna sebranka a o to vic prevapi, kdyz to pak rozjedou. Triky jsou na hodne slusny urovni a klidne tu mohlo bejt vic podobne vychytanejch utkani, jako to zaverecny. Taky se povedla hudba, ktera dej skvele doplnuje. Film sice neni nijak zvlast komplikovanej, ale je tak narvanej ruznejma parodickejma scenkama nebo super vtipkama, ze jsem se fakt skvele bavil a nemuzu jinak, nez dat 5*. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zprvu mně to přišlo jako strašná pytlíkovina, ale když jsem se dodíval, zjistil jsem, že jsem se u filmu docela bavil. Velmi se mi líbila hudba, skvěle k filmu seděla, triky byly velmi milé a ani zas tak moc nerušily, příběh byl sice dost o ničem, ale vždyť je to film z Hong Kongu! Příjemná inovativní komedie, osvěžení v záplavě rádoby komedií z USA. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ultimátní šílenost ve které fotbalové míče létají nadzvukovou rychlostí a gravitace neexistuje. Fotbal jako hra mě na vyšší úprovni než bylo velmi občasné čutání si za barákem nikdy totálně nezajímal, ale na ten Shaolinský nedám dopustit... a pro všechny co někdy doma poskakovali doma po pokoji a ječeli jako Bruce Lee je tohle jasné "must see". 8/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Aby její hlava vypadala jako oholená, musela Zhao Wei denně strávit v maskérně 8 až 10 hodin. (Morien)
  • V italské verzi jsou všechny hlavní postavy nadabovány profesionálními fotbalisty (Damiano Tommasi, Vincent Candela, Marco Delvecchio, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Pancaro a Angelo Peruzzi). V americké verzi Stephen Chow dabuje sám sebe. (Morien)
  • Wei Zhao , která ve filmu hraje Mui, v době natáčení neuměla kantonsky, a proto je její postava ve filmu jediná, která mluví standardní čínštinou. (Raztubyl)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama