Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Strata času. Nijaké poriadne posolstvo, ani zábava. Samotná myšlienka prepojiť bojové umenie s futbalom je úžasná, ale nie v takomto podaní. Reálnejší futbal so zmysluplnejšími akrobatickými kúskami zakončenými gólom by mohla byť naozaj umelecká lahôdka. Ak prehnané zobrazenia by chcel niekto brániť tým, že ide o akčnú poéziu, tak potom by sa žiadalo, aby sa v nej nachádzali zmysluplné obrazy, ktoré majú poriadne posolstvo obohacujúce človeka. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Při tomto filmu jsem se vskutku bavil. Nemám sice rád žánr sportovních filmů, ale Stephen Chow to vzal pěkně od podlahy. Vzniklo tak dílko, které je svou kvalitou na míle před takovou Vybíjenou z amerických luhů a hájů. Chow sice neváhá použít humor i poměrně hrubozrný, ten však vyvažují jemnější vtípky, a v neposlední řadě i intenzivní romantická linie. Preferuji sice spíš jeho následující film Kung fu hustle - je ucelenější, propracovanější a například ona romantická linie (ač kratší) je ještě intenzivnější. Kdo se však nedokáže smířit s předčasně ukončeným životem Bruce Leeho, neměl by si Shaolin soccer nechat ujít. Je to jeho nejlepší posmrtný film. ()

Reklama

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

TOHLE je absolutně nepřekonatelnej zážitek, v druhý půlce mě tak bolelo břicho že jsem to musel zajíst, ale nešlo to, protože me strašně bolela spodní čelist od záchvatů smíchu. DOPRDELE, tohle je jedna z nejdokonalejších parodií co znam. Všim, absolutně všim. Po dokoukání jsem se okamžitě rozhodl, že od tohohle chlápka chci uplne všechno ve sbírce. Nááářez. Vážně, brutalita. To se snad ani nedá popsat. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Kung-fu ve fotbale je sice nápadité, ale ostatní děj stojí za nic, slušně řečeno, moc se mi tento film nezamlouval. Děj, který se odehrávál mimo fotbalová hřiště jsou typu B-čkových filmů, jediné co to zachraňuje jsou slušně efekty až na ten poslední zápas, kdy mi to ke konci přijde trošku přehnané:-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrá bejkárna. Ani nevím proč jsem film tak dlouho odkládal. Film je fajn spojením Kung-Fu a fotbalu a ikdyž je to značně přestřelené, tak je to vtipné a velmi zábavné. Fajn záležitost i téměř po 20 letech. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 8/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když mladý Fung nevstřelí na začátku gól, na výsledkové tabuli objeví jména soupeřících týmů: Universe (což je distributor filmu) a The Star (produkující firma). (Morien)
  • V italské verzi jsou všechny hlavní postavy nadabovány profesionálními fotbalisty (Damiano Tommasi, Vincent Candela, Marco Delvecchio, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Pancaro a Angelo Peruzzi). V americké verzi Stephen Chow dabuje sám sebe. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama