Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šperky za milióny dolarů ve speciálním voze doprovázeném eskortou jsou na cestě k letišti Bourget. To je začátek rychlé, precizní a efektivní loupeže. Kdo by podezříval velitele konvoje, inspektora Gouviona, že je ve spojení se zločinci? Dělení lupu skončí masakrem. Čím méně přeživších, tím více zůstane pro ostatní. Tato brilantní akce pěkně rozvíří hladiny policejních vod a obzvláště se dotkne superintendanta Josse, který má půl roku před odchodem od kriminální policie do důchodu. Oba jsou totiž staří přátelé ještě z klukovských let. Když je Gouvion nalezen mrtev, Joss nevěří příběhu o nešťastné náhodě a pouští se do vyšetřování na vlastní pěst… (Česká televize)

(více)

Diskuze

charles3

charles3 (hodnocení, recenze)

Výborný film, ale která z hlavních postav je vlastně oním titulním Pašou? Gabin, inspektor Gouvion, hlavní likvidátor (Pousse) nebo překupník (Garrel)???

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Výborný film, jenž je opět negativně poznamenán novým, pravděpodobně primáckým či nováckým dabingem. Opět klasické neduhy dabingu 90. let. Jednak špatně obsazený dabing J.Gabina (notně zestárlý a unavený hlas Soběslava Sejka), jednak slyšíme opět se opakující hlasy dabérů. Já když například slyším, jak pan Saic dabuje tři policisty, dva důchodce a dva zločince, tak mám chuť tu televizi rozkopat. To je totiž naprosté diletantství a neumětelství. To si to radši pustím s titulky.

Reklama

Reklama