Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct lidí se prošlo po povrchu Měsíce, ale jen jediný člověk přešel nezměrnou prázdnotou mezi věžemi Světového obchodního centra, a v jeho stopách se již nikdy nikdo nebude mít možnost vydat. Petit pod vedením svého mentora Papa Rudyho (Ben Kingsley) je se svými společníky a za asistence netradiční skupiny dobrovolníků z celého světa nucen překonávat nepopsatelné problémy a vypořádat se se zradami, neshodami i bezpočtem rizik, která uskutečnění celé akce ohrožují, mají-li mít šanci realizaci svého bláznivého plánu správně zorganizovat a následně také provést. (Falcon)

(více)

Diskuze

hburda

hburda (hodnocení, recenze)

Kdysi jsem musel na školním představení protpět půlhodinový dokument o člověku, kterýmu se za celý život stala jen jediná zajímavá věc, naučil se chodit po laně. To je vše, žádný drama žádný napětí. Protože víte, že to přežil tak mu ani nemůžete fandit, aby nespadl. Nedodážu si představit, že o tom někdo natočí celovečerní film. To bude ukrutná nuda.

na příspěvěk reagoval A_FISH, Denver

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

A_FISH

Kleopatra? Stare noiry : Sorry, wrong number, Big Steal s genialnou Jane Greer a R. Mitchumom. Starych kultov mas dost ....

na příspěvěk reagoval A_FISH

Příspěvek byl smazán administrátorem.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Martin741

Co se týče práce, já se svým ''šéfem'' (pro mě to je pouze člověk co mi vyplácí peníze) mám dobré vztahy a ty jsi opsal to samé co jsem napsal já, tak o čemu to dále hovoříš. :)

Jde o to, že dnes se točí opravdu o všem...chůze po laně není ničím zajímavá, byť je to často v televizních novinách a já k lidem co dokážou přejít například kaňon po laně bez jištění mám respekt, ale není to něco o čem by se dal točit film, ale třeba se pletu a ti kteří se tohoto témata chytli z toho udělají opravdu výbornou podívanou, jako tomu bylo v případě Pokojného bojovníka.

na příspěvěk reagoval Martin741

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

To už se točej filmy o každý pitchovině ?! Navíc s Jozefkem Levittem, no to bude bomba...

na příspěvěk reagoval Denver

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Trailer je vynikající, těším se na Charlotte Le Bon a Gordon Levitta, samozřejmě. Ale ta jeho paruka vypadá trochu neupřímně...

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

proč ten Levitt vypadá ve všech posledních filmech jako teplouš, takovej lesklej...

JORDY

JORDY (hodnocení, recenze)

Aaron.

Příběh francouzského umělece Philippe Petita o pokusu překročit dvě věže Světového obchodního centra v roce 1974.

na příspěvěk reagoval Aaron.

Související novinky

Zemeckis a miniaturní druhá světová

Zemeckis a miniaturní druhá světová

20.06.2017

Legendární Robert Zemeckis (Návrat do budoucnosti, Forrest Gump) se po Vánoční koledě konečně vrátil k hraným filmům. Jeho nová dramata Let, Muž na laně a Spojenci se (alespoň v Česku) dočkala velmi… (více)

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

Startuje zimní přehlídka Best Film Fest

10.12.2015

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádájí od 10. do 16. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2015 za jednotné… (více)

Eastwood točí další hit

Eastwood točí další hit

01.10.2015

Clint Eastwood už se před kamerou moc neukazuje, za ní ale rozhodně neotálí. Hudební životopis Jersey Boys sice prošuměl, Americký sniper se ale stal nejvýdělečnějším filmem jeho kariéry a přihrál… (více)

Reklama

Reklama